marți, 21 august 2012

De o perioada de timp, aproximativ un am si jumatata am intrat intr-un amalgam de situatii care chiar daca vad ca ma baga in sapa de lemn , ma simt parca impins de la spate sa continui. Bineanteles ca e o femeie la mijloc , realizez ca e o bandita insa viata ei de rahat ar trebui sa o schimbe sa o determine sa vada dincolo interesele ei reci.Acum cred ca e o mare prostie sa ajuti o femeie sa-i faci viata suportabila intr-un mediu nenorocit , unele isi merita soarta si trebuie mai bine sa privesti si sa-ti cauti de treaba.
Cu ceva ani in urma le spuneam la prieteni sa aiba grija cu votarea lui basescu ca presedinte deoarece acest om are ceva malefic in el . Cine vrea sa vada nu trebuia decat sa fie atent la orice face acest personaj. Putini realizeaza dar tara asta a ajuns de rahat de cand a incaput pe mana acestor specimene pastorite de basescu. Ce este de neanteles este cum nu vede tara asta in ansamblu adevarata fata a acestui om.Realitatea este clara daca tara asta nu se debaraseaza rapid de asta , va fi complicat de trait.

duminică, 19 august 2012

Cred ca de regula esti dispus sa faci lucruri nebune doar cand la mijloc este o femeie. Oare pana la urma se merita,  chiar daca iti place?
O lege cumva nescrisa si aplicabila unora sau altora induce ideea ca in viata pentru a obtine ceva trebuie sa renunti la altceva. La mine se potriveste si actioneaza in consecinta doar ca aduce si partea neplacuta in care te gasesti la un moment dat. Te uiti in jur si vezi ca esti bagat pana in gat , cu greu iesi din asta si de cele mai multe ori cu onoarea sifonata.

Cred ca nimeni nu vrea sa fie cel ce pare a fi la prima vedere. Atitudinea celorlalti poate fi importanta dar intotdeauna trebuie sa fii impacat tu cu tine insuti si apoi sa-ti faci procesele de rigoare...