joi, 26 decembrie 2013

o secventa...mult dorita

Am dorit sa se intample anumite lucruri , mi-a placut doar ca nu am fost suficient de echilibrat sa ma pot amuza de tot.

consemnari....lucide

Am o perioada in care am luat-o razna. Acum realizez ca de fapt cele mai multe lucruri pe care le faci sunt fara fond sau forma--ca sa nu zic fara rost--dar te simti bine atunci ,nu evaluezi corect ce poate aduce viitorul si risti sa regreti . Acum sunt oarecum in situatia parerii de rau deoarece una peste alta nu se merita. Daca vrei sa faci bine este clar ca nu e recomandat, la prima ocazie nimeni nu mai recunoaste nimic. As vrea sa am posibilitatea sa remediez eu in timp altfel o sa imi fie greu.

miercuri, 29 mai 2013

...........


..........


fara cuvinte


raspunderea de a fi conducator

cred ca aceste seriale arata partea puternica a omului , increderea in ceea ce face ,raspunderea si civilizatia care in acele vremuri noua ne era straina. cand coreenii erau deja civilizati noi traiam in epoca de piatra. de aceea niciodata nu vom fi ca ei.

......la fel


taramul viselor implinite


seriale


sâmbătă, 27 aprilie 2013

cred ca mi-a ajuns

Am vrut neaparat o experienta noua pentru mine , am avut parte de ea si concluzia ar fi ca inca nu sunt in clar  daca a meritat sau nu. Evident daca scriu asta rezulta ca sunt pe cale sa o las  mult mai usor si sa incerc sa refac tot ce a trebuit imprastiat , insa imi va fi foarte greu.

fara titlu


duminică, 17 martie 2013

secvente...

viitorul nu e altceva decat zilele care ne asteapta.Acum e mai complicat sa intelegi sau sa accepti ca  totul nu depinde de tine. Si fara discutie pe parcursul vietii avem inpresia ca ne controlam viitorul dar nu e deloc asa deoarece lucrurile care conteaza si care influenteaza viata vin fara sa ai nici un fel de control.

luni, 28 ianuarie 2013


diagnosticul durerii universului
fereste-te de cel sau cea care simte durerea si vrea sa o simti si tu
toti oamenii se ridica si apoi cad
cu totii visam sa ne cada bani din cer....
trebuie sa platesti pentru orice , pentru a obtine ceva viata te obliga sa renunti la altceva. putini sunt favorizatii care cred ca le au pe toate, dar nu le au.
prea mult este la fel cu prea putin