joi, 24 decembrie 2015

Asteptare

E neplacut cand calculele sau asteptarile nu se verifica. In rest, numai de bine.

miercuri, 16 decembrie 2015

Situatie penibila

Atat de penibil sunt incat nici macar nu am curaj sa scriu depre ce e vorba.De acum va trebui sa fac un studiu sa inteleg cum de  un om cu scaun  bun la cap a fost capabil sa cada in groapa cu prosti fara sa se poata controla deloc. Experienta asta a mea de acum daca as descrio s-ar dovedi cred unica si multi ar avea de ce rade. Acum nu e cazul dar in viitor o sa scriu mult despre asta.
------
Nu există imunitate pentru penibil! Când vă aflaţi într-o situaţie ridicolă, consolaţi-vă cu ideea că... au mai păţit-o şi alţii!
----------
Există momente în viaţă când omul poate fi şi prinţ, şi gunoier şi grăjdar... în funcţie de circumstanţe

vineri, 11 decembrie 2015

Tot un labirint

Ce as mai putea zice sau face cand ma lupt sa ies din nebunia asta de atata timp si nu reusesc din motivul evident, nu reactionez in consecinta. Cred ca pe de o parte as vrea sa scap pe cealalta nu mai stiu sigur. Evident este ca fara alte discutii trebuie sa pun dracului punct si sa mai imi vad de ale mele ca m-am saturat.Nu regret tot timpui asta cand am fost cumva cum am vrut, a fost experienta pe care trebuia sa o parcurg cu ceva ani mai devreme.Este neplacut sa vad cum am ajuns, cum incerc sa ma strecor printre gramezile de probleme pe care e clar au izvor comun.Oare a fost bine sau m-am amagit chiar daca mi-a placut?

miercuri, 2 decembrie 2015

fara efect

Problema e ca oricat incerc nu am putere sa rup coada pisicii.As fi vrut sa se intample din cealalta directie dar nu s-a intamplat. Asa ca inca fluier a paguba prin viata mea. Motivul imi place dar paguba icepe sa devina iarasi o problema.

duminică, 29 noiembrie 2015

prostituata sau curva

Stau si ma gandesc daca nu cumva se incadreaza in ambele. Despre cine e vorba? Ce mai conteaza.


vineri, 27 noiembrie 2015

belele

Cred ca abia acum sunt hotarat sa termin cu scarba asta.

Timpul

Despre timpul probabil, este clar ca a venit iarna. Despre timpuri este la fel de clar ca mometul actual este cel mai fierbinte de dupa al doilea razboi mondial.Rezervoarele se cam imputineaza, trebuie facuta o noua aprovizionare.Lumea asta nu mai are mult in forma actuala.E mai complicat acum cand nu stii ce poate fi maine in conditiile de parca se ascut cutitele.Cand te gandesti ce simplu ar fi ca toate problemele astea de rahat din lume sa fie rezolvate. Numai ca trebuie sa se implineasca previziunile conform carora oamenii sau anumiti oameni sa distruga locul asta meserias care e pamantul. Nu este corect, iar daca Dumnezeu nu ii trasneste pe nenorocitii astia ar trebui sa-mi dea mie puterea sa o fac.














joi, 26 noiembrie 2015

Iarna..

Ziua de astazi este prima care incearca sa fie autentic de iarna. A mai fost o zapada mai demult dar abia acum incepe iarna.Iarna nu ma incanta deloc din multe motive , unul fiind si acela ca esti blocat in casa.Ce faci iarna de regula faci si in rest doar ca trebuie sa faci foc, sa te imbraci mai gros si bineanteles nu imi place deloc.Acum este abia inceputul , temperaturile alea mici sau gerurile vin si ele si atunci cred ca o sa fie mai nasol.






miercuri, 25 noiembrie 2015

Pe langa realitate....e constiinta.

In fond ce e realitatea?Chestia aia de care te lovesti tot timpul, momentele de luciditate cand realizezi ca sapi singur la temelia ta, situatiile cand spui sus si tare ca cutare greseala nu o mai repeti.Tot asa realitatea este atunci cand te uiti in spate-vorbind te timp-si constati ca ceea ce ai spus astazi ca nu mai faci repeti maine fara sa clipesti. Realitatea este atunci cand te uiti in jrul tau si canstati ca prietenie este doar un cuvant valabil in relatia cu ceilalti doar cand ti-e bine, cand dai de greu e gol in jurul tau. Primii care e vor judeca si chiar te vor condamna pentru anumite chestii ce le-ai facut din diferite motive sunt evident cei de la care tu astepti o anumita intelegere. In conditiile astea este clar ca prietenia e o chestie de conjunctura, ea nu exista in realitate, doi oameni sau mai multi vor putea fi prieteni doar pentru acea perioada cand interesele lor coencid, sunt oarecum comune.

















joi, 12 noiembrie 2015

Elucubratii...

De multe ori ma intreb daca mai pot iesi din situatia de fata. Mi-am dorit ceva, am obtinut ,a fost posibil sa renunt la un moment dat asa cum anumite lucruri sau capitole din viata ajung intr-un punct cand trebuie spus stop. Problema este ca totul dureaza de prea mult timp , m-am erodat la culme fizic si material, am ajuns oarecum un rahat . Cand pare ca am culuarul propice sa scap apare altceva-nici hotarat nu sunt asa cum trebuie-si parca sunt in transa, intru din nou in malaxor fara sa tip sa pun punct, sa spun gata. Si evenimentele par sa joace la fel deoarece intotdeauna se intampla ceva care ma tine pe loc, nu pot sa las pe cineva apropiat-zic eu-la momente grele.Am senzatia ca o sa ma spal pe cap toata viata , insa nu mai pot iesi de aici. Asa ar spune cineva care cunoaste problema-nu exista-numai ca eu sunt totusi hotarat sa ies din chestia asta din simplul motiv ca nu mai pot face fata financiar vorbind, de atatia ani nu fac decat sa cobor si iar sa cobor.Acum sunt intr-o situatie cand are nevoie de ajutor, -probleme grave de sanatate-iar eu nu stiu daca pot face ceva.Orice posibilitate din trecut cand gaseam ce aveam nevoie, acum mi-am pierdut credibilitatea deoarece nu am mai putut fi la fel de corect ceea ce iti reduce posibiitatile. Problema reala este ca daca imprumuti niste bani, in momentul de fata cu bancile mele, nu am cum sa ii returnez, deci nu imprumut.In aceste conditii care este solutia ,as vrea sa ajut dar cum sa fac?