marți, 22 septembrie 2015

inaintez..cum?

Sunt in perioada de analiza, caut posibilitatea sa ies din rahat. Parca vreau , asa cum as continua, insa una peste alta totul depinde de mine.

marți, 15 septembrie 2015

Prins..fara scapare?

Este clar ca am o perioada deja destul de mare in care nu mai sunt eu , ma duc tot mai la vale si parca ma tin dracii in ghiare , nu pot scapa.Intotdeauna cand ating anumite limite negative parca ma trezesc dar nu pot merge pana la capat si cum o dau tot in rahat sunt , nu mai ies din datorii sa imi vad linistit de o serie de lucruri pe care demult trebuia sa le fac.Cum spuneam parca nu mai sunt eu, cand intra in tine o chestie de asta nu te mai poti desprinde decat daca ai putere si hotarare dar nu stiu ce dracu parca sunt prizonier intr-o celula, oricum o dau nu gasesc iesirea.Pare asa o plangareala dar este adevarat asa cum tot adevarat e ca m-am complacut in situatia asta fiindca cred ca am facut o dependenta afurisita ce nu ma lasa sa duc la capat hotarari pe care le-am tot luat dar nu le-am respectat. Bine era sa fi putut pleca o perioada de pe aici, iar cand ma intorceam totul era rezolvat.Aproape nu mai am curaj sa ma uit in oglinda , am ajuns intr-o situatie destul de complicata. Cand luam bani din banca , o faceam tocmai pentru a iesi din gauri create prin nebuniile mele de generozitate sau restul.    Acum m-au cam ajuns din urma si chiar nu stiu cum mai ies de data asta.Un lucru este totusi foarte clar. Tot ce mi se intampla acum este numai si numai din cauza mea., am vrut ceva in regula doar ca nu am mai putut sa ma opresc.Ce sa spun ? Bafta!


























vineri, 4 septembrie 2015

nehotarat sau slab sau cum dracu...

Chiar daca imi propun sa ies din gaura asta este foarte greu daca personajul este prezent. Initial era vorba ca tocmai am scapat dar cel putin deocamdata nu am noroc. Am ajuns intr-o situatie de care nu am curaj sa vorbesc nici in gand. De ce asta ,e simplu, nu sunt hotatar sa inchei, sa ma gandesc la altceva , sa pun in fata prioritatile adevarate. Incerc din nou de astazi in conditiile astea , mai complicat e ca nu mi-am tinut gura.