joi, 24 decembrie 2015

Asteptare

E neplacut cand calculele sau asteptarile nu se verifica. In rest, numai de bine.

miercuri, 16 decembrie 2015

Situatie penibila

Atat de penibil sunt incat nici macar nu am curaj sa scriu depre ce e vorba.De acum va trebui sa fac un studiu sa inteleg cum de  un om cu scaun  bun la cap a fost capabil sa cada in groapa cu prosti fara sa se poata controla deloc. Experienta asta a mea de acum daca as descrio s-ar dovedi cred unica si multi ar avea de ce rade. Acum nu e cazul dar in viitor o sa scriu mult despre asta.
------
Nu există imunitate pentru penibil! Când vă aflaţi într-o situaţie ridicolă, consolaţi-vă cu ideea că... au mai păţit-o şi alţii!
----------
Există momente în viaţă când omul poate fi şi prinţ, şi gunoier şi grăjdar... în funcţie de circumstanţe

vineri, 11 decembrie 2015

Tot un labirint

Ce as mai putea zice sau face cand ma lupt sa ies din nebunia asta de atata timp si nu reusesc din motivul evident, nu reactionez in consecinta. Cred ca pe de o parte as vrea sa scap pe cealalta nu mai stiu sigur. Evident este ca fara alte discutii trebuie sa pun dracului punct si sa mai imi vad de ale mele ca m-am saturat.Nu regret tot timpui asta cand am fost cumva cum am vrut, a fost experienta pe care trebuia sa o parcurg cu ceva ani mai devreme.Este neplacut sa vad cum am ajuns, cum incerc sa ma strecor printre gramezile de probleme pe care e clar au izvor comun.Oare a fost bine sau m-am amagit chiar daca mi-a placut?

miercuri, 2 decembrie 2015

fara efect

Problema e ca oricat incerc nu am putere sa rup coada pisicii.As fi vrut sa se intample din cealalta directie dar nu s-a intamplat. Asa ca inca fluier a paguba prin viata mea. Motivul imi place dar paguba icepe sa devina iarasi o problema.