joi, 28 ianuarie 2016

greu de ucis

Constat cat de greu este sa te desprinzi de obisnuinte banale sau sa te lasi de tigari, cum si greutaea de a te detasa dintr-un anumit tip de relatie cu cineva. Nu mai stiu daca ar trebui sa-mi plang de mila sau sa tac si sa accept ca am ceea ce mi-am tot dorit. Oricum ar fi este tot mai clar ca incet ies din toate astea asteptand acele luni de care am nevoie pentru a redeveni.

miercuri, 13 ianuarie 2016

Tot mai complicat

Adevarul este ca in ultimul timp tot ce fac din anumite puncte de vedere nu face decat sa imi complice tot mai mult viata.Imi propun in fiecare zi sa tai coada pisicii si sa incerc o normalizare pentru care as avea nevoie de doua trei luni doar ca parca intru in ceata si continui asa. De aici numai probleme pe care nu mai stiu cum sa le scot la capat.Asa cum mai spuneam eu sunt convins acum ca am contactat o dependenta sau o imposibilitate de a ma controla din punct de vedere al impulsurilor , cu alte cuvinte am devenit suficient de slab pentru a  nu ma putea desprinde deoarece in ultima instanta totul depinde de mine si nu am nici un fel de circumstante atenuane pe care sa mai dau vina. Partea la fel de neplacuta este si faptul ca de un timp sunt si intr-un fel de menaj in doi in trei, nici nu mai stiu in cati . Rar poate cineva sa minta cu atata convingere si nepasare , de fapt orice evidenta i-o aratiti nu recunoaste nimic. Uneori ma gandesc daca nu cumva in tot filmul asta am fost fraierul de servici in conditiile in care a speculat slabiciunile mele.Eu care stiu toate astea si tot nu reactionez cum ar trebui imi pun intrebarea-ca e cu tine mai boule ?-  Dar zbuciumarile astea care ma framanta acum in mod sigur vor aduce si foarfecul necesar.Da, cred ca oarecum am facut o taietura , sper sa o retez de tot.Doamne ajuta.




















vineri, 1 ianuarie 2016

An nou.

Cum a fost anul ce tocmai a trecut a depins in cea mai mare parte de mine.Toate lucrurile neplacute ce mi s-au intamplat au fost determinate de actiunile mele in mod repetat patru ani.Astazi incepe un nou an. Imi doresc sa fiu putin mai norocs , sa ma pot detasa de obsesiile care uneori te acapareaza sa pot sa reintru pe soseaua normala. Si celalalt lucru este sa castig la loto pentru a putea pleca in lumea mea. Am zis.