vineri, 21 octombrie 2016

Vine iarna.

De fapt a venit. Cum un pic nu am fost atent si m am lasat plouat in frig si zapada, am inceput iarna cu o gripa. Realizez ca de la an la an daca nu iau masuri-nu am mai luat nimic de vreo doi ani-ajung sa am probleme imediat cum ma racesc un pic.Deocamdata viata mea e ca un cosmar de care parca nu mai reusesc sa scap.Mai am noiembrie si decembrie. Doamne ajuta.

joi, 6 octombrie 2016

Anii....

Astazi este ziua cand implinesc o suma rotunda de ani, de multi ani. Retrospectiv , nu constientizezi  cum au trecut atatia ani , mai ales ca nu am realizat nimic ce ar putea fi mentionat.Momentul asta ma gaseste -ca de fiecare data-intr o situatie destul de neplacuta , fara bani, dator , cu probleme de sanatate si fara perspectiva daca e sa mai astept ceva.In schimb sunt bucuros si recunoscator soartei ca sunt aici, acum , integrat in lupta pentru nevoi si dorinte, multumit ca am ocazia sa simt greutatile sa lupt cu ele si sa sper ca le rezolv.Nu are importanta ce mi as dori pentru ziua de azi, nu are rost deoarece pe langa faptul ca e aiurea sunt multumit asa , nu stiu multi ca e aceasta zi, mai mult daca este pe internet zic si eu ca e o zi la intamplare.Este mult de cand sarbatoream cumva, chiar mi se pare aiurea sa sarbatoresti ceva fara sa pui in balanta niste realizari.Ce fac astazi, nu conteaza decat ca o zi normala cu unele activitati. In alta ordine de idei MULTUMESC DOAMNE CA M AI ADUS PANA AICI.









sâmbătă, 1 octombrie 2016

schimbari

La schimbari trec faptul ca de cateva saptamani nu mai beau cafea iar de acum niciodata nu mai cumpar tigari. Chestia asta va fi mai dificila dar sunt hotarat.





stiri

Am terminat curatenia 97 la suta din ce mi am propus.Din acest punct de vedere e bine.In schimb celelalte doua lucruri nu mi au iesit. In primul rand nu am primit bani si de aici sunt in conflict cu firma de internet, voi vedea daca ma intrerupe sau nu.De acum ma lupt sa schimb modul de viata sa vad daca mai am vrea sansa la normalitate.