duminică, 25 februarie 2018

iarna, ger

Este prima zi de iarna cu ger puternic. De fapt, cand trebuie sa se inmoaie timpul atunci vine iarna. In aproape trei .luni de iarna acum abia au venit si temperaturile specifice. E complicat cand e asa frig, mie nu imi convine, de aceea sper sa nu tina mult.

marți, 20 februarie 2018

incertitudini medicale

A doua zi cand incerc \ la fara tigari\ . Nu e mare  branza, cand ma enervez ma gandesc la o tigara, insa e doar cu gandul deoarece partea importanta este ca nu cumpar  si nici nu cer de la cine vine pe aici. Chestia este ca am o problema, sunt putin ametit, diferite alta simptome in zona inimii, cert e ca am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Incepand de azi, intai ma voi gandi la mine si apoi daca mai ramane spatiu ma mai gandesc si in alta parte.

luni, 19 februarie 2018

Rau.

Putin cam tarziu dar situatia ma obliga sa renunt la tigari si cafea. Am simptome complicate , nu realizez de ce nu am renuntat la chestiile astea mai demult. Ma simt destul de prost, ametesc, si intepaturi in stanga. Da, sunt intr un moment critic. Nu stiu ce as putea face in conditiile in care nu am bani , idiot ce sunt.