sâmbătă, 31 martie 2018

activitati

Chiar faptul ca sunt in plin proces de renuntare la tigari, consider ca fiind o activitate importanta in conditiile in care imi propun asta mai de mult. In acest context sunt in regula, niciodata nu voi mai reveni statutul de fumator.Timpul este capricios, probabil ca incet sa va incalzi dar vor exista zile friguroase. Clima este in schimbare profunda, oamenii din epoca civilizata nu au trecut printr un astfel de proces meteo . Urmatorii ani vor schimba lumea din temelii, de unii va fi vai si amar.

luni, 26 martie 2018

atent

Nu trebuie sa mai spun ca am o problema sau alta.Initial am fost in afara de orice problema, inclusiv de sanatate deoarece ma ocupam de lucrurile astea.De un timp, altele au fost prioritatile iar acum culeg roadele.Foarte mult timp a trecut de cand am inceput alt tip de experienta, cert e ca mi a placut dar nu mai pot tine pasul.Am doua probleme, tigarile , pe care nu le mai agreez, nu mai cumpar si nici nu vreau de la nimeni.Si bineanteles \\ problema \\ care imi place dar nu cred ca mai pot continua. In acest sens, astazi este a doua zi cand nu vreau tigari si o sa o las destul de moale cu telefoanele pentru a o chema la mine .

vineri, 23 martie 2018

tigari

Reapar problemele mele de la mana. Cauza este clara si anume tigarile de care de atata timp spun ca am sa scap dar ca orice obicei prost nu reusesc sa ma conving sa am determinarea-desi incerc de atata timp-de a renunta la cea de a doua porcarie care de cativa ani imi complica viata. Acum asta imi mai trebuie, deja am ajuns pe gard cum se spune si nu stiu implicatiile viitoare in conditiile in care nu am bani sa merg la spital. Viata mea e razna rau si asta de aproape sapte ani de cand nu se mai alege nimic , nu fac nimic util pentru mine. As fi putut fi un boier dar fiindca sunt idiot acum sunt cersetor. Spun din nou, de astazi nu mai cumpar tigari, la dracu cu ele, de data asta am de gand sa mi tin cuvantul.

luni, 19 martie 2018

iarna in primavara

Cand trebuia sa vina primavara-cum era de asteptat dealtfel - s a pornit iarna cu zapada si frig cum ar fi in mijlocul iernii. Asa cum viata mea este ca dracul, cum nu mai pot iesi la liman de parca sunt facut sa nu ma pot opri de pe panta asta descendenta , asa si timpul parca imi spune ca daca nu fac ceea ce trebuie cand trebuie nu ma pot astepta la nimic bun.Cum spuneam iarna afara, cand ar fi trebuit sa se incalzeasca, tot asa iarna in viata mea cand de atata timp trebuia sa fac ceva sa ies din mocirla.Sunt in situatia ca din nou sunt pe gard, nu am banii pentru banca, in conditiile in care nu demult am luat niste bani de la alta banca-deci am doua banci, una o termin in doua luni, cealalta in decembrie-pentru a acoperi atat nevoi de ale mele cat si ale cui le tot platesc de atat amar de timp.Situatia asta este, deoarece  nu am putut sa stau nepasator, parca tot vreau ce vreau, insa de atatia ani nu fac decat sa ma ingrop luna de luna.Cum voi iesi din asta din nou nu stiu, sa dea dracii ca am inceput sa ma satur, deja nu mai pot.Tot spun ca ii pun capat doar ca nu reusesc, sa vad cum mai ies din rahatul asta in care am ajuns iar.