luni, 16 decembrie 2019

neplacut.

Adevarata mea problema deriva tot din rahatul asta, deoarece banii  pentru spitale s au dus an de an in alta directie .Mana incepe sa ma doara iar si lucrurile pot lua o intorsatura neplacuta rau.

duminică, 15 decembrie 2019

e bine

Am iesit din rahatul asta ,mai pot fi doar rahaturi ocazionale.Mi a placut ,imi asum dar javra asta nu merita ,poate ar fi trebuit sa o las sa crape.Are timp sa vada moneda si invers.

sâmbătă, 30 noiembrie 2019

pot sa scap?

Nu ma simt tocmai bine, intentionez ca abia acum sa ies din rahatul numit dupa o anumita persoana deoarece la varsta mea inca nu ma pot controla.Ar fi mult de discutat despre ultimii zece ani cand am fost prins in vartejul asta -care dealtfel mi a placut-.Acum trebuie sa i pun capat deoarece chiar nu se mai alege nimic din viata si banii mei.Ce este destul de neplacut deriva din modul cum am tratat in timp aceasta problema pe care in mod voit am pastrat o in actualitate pentru ca mi a placut.Am facut un fel de dependenta toxica fara a avea putere sa ma smulg.Asta tine si de trecutul meu si de felul meu de a fi un om cu oarecare bunatate lasandu ma de multe ori pe mine pentru ai fi bine persoanei respective.Mi ar fi placut sa stiu ca am langa mine o persoana la bine si la greu dar sant multi ani de cand stiu ca nu e asa dar am perseverat in a fi idiot.Bineinteles raspunderea este doar a mea ,in mod constient am facut totul . Dar sa dea dracii, de data asta ii pun capat. Am zis.

luni, 7 octombrie 2019

7 octombrie

Trece timpul,trece viata, dar nu am nimic important sau nou, demn de a fi mentionat.Am saizeci si trei de ani,efectiv nu am facut nimic in viata asta ,chiar daca visez continu zi si noapte,cu ochii deschisi sau inchisi ca as face una sau alta.Viata mea are aceeasi conotatii, impartita intre activitatile mele zilnice si relatia mea de unsprezece ani, la care inca nu pot renunta chiar daca par idiot ,si sunt.In aceste timpuri ,nu pot spune ca as avea prieteni ca nu am -chiar daca zilnic vine cineva la mine-,pentru orice ii platesc,nimic gratis sau prietenie,asa cum nici rude nu ai decat asa ca vorbe.Puterea mea -daca pot spune asa-,este ca Dumnezeu in care nu cred dar de care ma tem ,mi a dat suficient incat sa fiu independent ,sa pot da eu la altii, sa traiasca si altii pe langa mine.Ca ziua e buna sau nu imi doresc sa am in continuare puterea sperantei. Am zis.

joi, 29 august 2019

doar vise?

Dincolo de timp ,nu pot trece cu vederea ,aparitia din nou a simptomelor de la mana care ma pun din nou in mare necaz.Nu stiu ce voi face dar parca puterile ma cam lasa.Este si foarte clar,in viata asta voi ramane doar cu visele,cred ca fac umbra degeaba pe aici. Am zis.

marți, 13 august 2019

boala \ torida \

Nu am crezut vreodata ca poate sa mi fie atat de cald pe parcursul unei zile, in conditiile in care stau in casa unde nu bate soarele.E o caldura cum nu am mai vazut, caldura care se strecoara ca un gaz toxic , si care te pune jos.Acum abia am inteles ca si caldura in exces-imi placea mie pana acum vreo trei ani-este la fel de nedorit cum este si frigul. De fapt caldurile astea sunt si o consecinta a iernilor tot mai blande, o situatie care arata ca timpul este intr o profunda schimbare, anii urmatori fiind o necunoscuta.

miercuri, 31 iulie 2019

lacomia.

Timpul evolueaza intr un mod ciudat.Comparativ cu anii precedenti-de la an la an-temperaturile sunt tot mai mari atangand valori ecuatoriale.Efectiv nu poti rasufla, ce sa mai zic de cei ce muncesc pe caldura asta.In timp schimbarile de temperatura cu cresterea continua a volorii acesteia de la an la an va fi o mare problema.Eu care iubesc caldura, sunt in situatia ca parca astept iarna nu altceva.Ziua este un cazan care fierbe ceea ce face ca si organismul sa aiba reactii nebanuite.Caldura are o structura -daca pot spune asa- toxica,obositoare cum si aerul apa mancarea sunt poluate , nimic nu mai este cum trebuie.Ei bine, cred ca asta este prima forma a dezastrului planetar si uman care s a incadrat deja intr un ritm de evolutie ce nu mai poate fi oprit.Cauzele sunt jumatate de la soare prin reactiile si expoloziile solare iar cealalta este din vina oamenilor.Pamantul a intrat intr un ciclu ce se repeta iar si iar in istoria pamantului, cand totul se va distruge , urmand ca un nou ciclu sa refaca pamantul din nou .Daca oamenii vor supravietui miilor de ani care preced ciclul de refacere se va vedea dar este putin probabil deoarece se vor autodistruge prin cipul autodistrugerii cu care omul a aparut , Lacomia.

sâmbătă, 1 iunie 2019

tot ala.

Cred ca sunt condamnat sa traiesc cu obsesiile si nehotararile mele.Nu stiu unde voi ajunge.

sâmbătă, 25 mai 2019

tigari

Putin a lipsit pentru a fi implicat in rahat cu tigari.Cred ca am avut doar noroc si am evitat la limita.Uneori situatii colaterale imi cresc aderenalina enervandu ma suficient pentru a ma gandi la o tigara. Deasemeni sunt implicat si in decizia in derulare a incetarii unui anumit tip de relatie cu aceasta femeie .Lucrurile par usoare dar sunt destul de greu de gestionat.De un lucru sunt sigur, nu merita decat tratamentul pe care il \\ merita \\.

vineri, 24 mai 2019

tigari.

Cred ca problema cea mai afurisita acum o reprezinta tigarile, de care nu ma pot debarasa chiar daca fac oarecare efort.De acum o sa scriu in fiecare zi precizand ca nu am fumat nici o tigara.Doamne ajuta.

luni, 20 mai 2019

necazuri

Ca de obicei , cuvantul de ordine este necazuri, probleme si iar probleme. La toti dracii m am saturat. Oare asa va fi de acum viata mea? Iar si iar ma repet in aceleasi greseli din care nu invat nimic.Am ajuns rau de tot.

duminică, 19 mai 2019

tot asa

Din nou parca mana incepe sa aiba simptome care nu imi plac deloc .Eu sunt inca vulnerabil ca reactie la probleme de sanatate pana la inceputul anului viitor cand termin ratele la banca, o gramada de timp, nu stiu ce si cum va fi in aceasta lunga perioada de timp.Altfel spus, aceeasi situatie , aceleasi probleme, nu mai scap dracului de ele. Cat Dumnezeu voi mai trai in felul asta?

duminică, 28 aprilie 2019

bou

Fiind Paste, cred ca am mers prea departe cu alcoolul si oarecum m am facut de ras. In sensul in care cred ca am vorbit prea mult si ce nu ar fi trebuit. La dracu cu toate.

miercuri, 10 aprilie 2019

Am zis

Cred ca dupa atatia ani, am ajuns in sfarsit la faza in care am reusit sa mi propun si sa fac modificarea necesara privind natura relatiei mele cu o anumita persoana. Nu regret nimic, dar a venit momentul sa mai judec si cu capul. Ce am pierdut sau ce am catigat in aceasta perioada deasemeni nu mai conteaza, adevarul este ca din mai multe motive nu mai pot continua. In continuare pot sa fac orice insa cand vreau , fara obligatii si in conditiile mele. Am zis.

luni, 4 martie 2019

tevatura







Prea multe nu sunt de spus, ar tot trebui sa ma repet si nu mai este cazul. Cand se va schimba ceva voi fi mai activ.

vineri, 15 februarie 2019

asta e

Mi s a parut pana acum ca sunt bolnav ca am diferite chestii. Ei bine toate au fost fleacuri deoarece se vede ca deabia de acum va aparea o boala care nu stiu ce va face.Am simptome de boli de inima, iar astea persista de cateva zile , nu stiu cun sa reactionez , trebuia sa vina doctorul sa ia tensiunea insa ieri a venit fara aparat.Cand ziceam ca o sa mai ies din rahat se vede treaba ca intru in altul mai mare.

joi, 14 februarie 2019

tigari

In mod normal cand anumite simptome incep sa apara , te cutremuri putin deoarece nu imi trebuie decat si o boala critica la inima. Am anumite simptome care m a facut in sfarsit sa inteleg ca trebuie sa renunt definitiv la tigari. De data asta nu mai spun ca fumez mai putine--eu fumam cinci sase tigari pe zi--renuntarea la dracia asta este definitiva.Am zis.

luni, 11 februarie 2019

cafea

Cred ca mai important si mai necesar este renuntatul la cafea. Ei bine, conform unor simptome care nu mi plac, pot sa spun ca am renuntat la cafea in mod definitiv.

marți, 8 ianuarie 2019

2019

Atrecut ceva timp de cand nu am trecut pe aici , am intrat deja in noul an 2019, si asteptam sa vedem ce va aduce.Privind in urma, anul care a trecut a fost unul plin de probleme si necazuri de toate felurile, singura realizare fiind aceea ca am fost la Suceava si am facut acel certificat de handicap. Cat avantaj voi avea de pe urma acestuia voi vedea, am inteles ca mai dureaza pana vor trimite si banii.Este clar ca incep anul cu handicapul celor 800 de lei pe care trebuie sa i dau inca lunar la banca , ceea ce face ca in continuare sa fiu rupt , cum ii iau cum nu i mai am deoarece sunt atatea altele de platit ca nici nu stii cum sa te imparti.Situatia asta dureaza deja de prea mult , sper ca anul acesta sa fie anul cand sa mi mai pot aerisi cumva viata.Voi vedea, doamne ajuta.