sâmbătă, 25 mai 2019

tigari

Putin a lipsit pentru a fi implicat in rahat cu tigari.Cred ca am avut doar noroc si am evitat la limita.Uneori situatii colaterale imi cresc aderenalina enervandu ma suficient pentru a ma gandi la o tigara. Deasemeni sunt implicat si in decizia in derulare a incetarii unui anumit tip de relatie cu aceasta femeie .Lucrurile par usoare dar sunt destul de greu de gestionat.De un lucru sunt sigur, nu merita decat tratamentul pe care il \\ merita \\.

vineri, 24 mai 2019

tigari.

Cred ca problema cea mai afurisita acum o reprezinta tigarile, de care nu ma pot debarasa chiar daca fac oarecare efort.De acum o sa scriu in fiecare zi precizand ca nu am fumat nici o tigara.Doamne ajuta.

luni, 20 mai 2019

necazuri

Ca de obicei , cuvantul de ordine este necazuri, probleme si iar probleme. La toti dracii m am saturat. Oare asa va fi de acum viata mea? Iar si iar ma repet in aceleasi greseli din care nu invat nimic.Am ajuns rau de tot.

duminică, 19 mai 2019

tot asa

Din nou parca mana incepe sa aiba simptome care nu imi plac deloc .Eu sunt inca vulnerabil ca reactie la probleme de sanatate pana la inceputul anului viitor cand termin ratele la banca, o gramada de timp, nu stiu ce si cum va fi in aceasta lunga perioada de timp.Altfel spus, aceeasi situatie , aceleasi probleme, nu mai scap dracului de ele. Cat Dumnezeu voi mai trai in felul asta?