vineri, 24 iulie 2020

banca , sa dea naiba in ea

Am ramas in urma cu circa 1000 de lei , banii pe care trebuie sa i mai platesc pentru a incheia imprumutul si trebuie sa aman din nou pana la inceputul lunii viitoare , 3 august pentru a mai plati. Problema este ca astazi ar trebui sa platesc si prevad ca voi avea parte de discutii tensionate deoarece am tot amanat pana acum.A fost ca naiba, oricat mi am propus sa inchei imprumutul , de fiecare data a aparut ceva care m a obligat sa aman , iar acum cred ca va iesi scandal.Banii astia ultimi imi atarna ca o nicovala pe cap deoarece de cateva luni nu am reusit sa i dau si sa scap.Chestia e ca trebuie sa mai aman o saptamana insa va iesi cu scantei. In fond asta e viata mea acum , nu am ca sa fac.

luni, 13 iulie 2020

durere de cap

Durerea de cap este de neoprit, cand si cand ma lasa cate un pic , deasemeni seara si noaptea.In rest pe parcursul zilei capul ma doare continuu.Mai sunt si frisoane incat nu mai stiu ce sa fac.Ce se intampla? Zilnic imi pun aceeasi intrebare.

miercuri, 8 iulie 2020

ce se intampla?

De astazi mi am prous sa dau la o parte tigarile. Incerc de mult dar inca nu am facut asta definitiv. Acum am alta belea, cu ametelie astea continuie, pot sa am o boala de inima si ar fi trebuit sa nu mai reiau tigarile dupa doua luni.Problema de acum este ca sunt tot timpul ametit si de aici o gramada de probleme pot aparea.Daca nu scap de situatia asta medicala in cateva zile nu stiu ce voi face.Se intampla ca vin una dupa alta , situatiile critice cand nu stiu ce sa fac. Ce se intampla oare cu mine?

marți, 7 iulie 2020

duminică, 5 iulie 2020

durere de cap, ameteala

Iau fel de fel de medicamente , insa acum simptomul cel mai intens este ameteala de cap , nu de mare intensitate dar continua.Incepe dimineata dupa ce ma ridic din pat si o tine asa toata ziua. Cauze pot fi mai multe , insa cum se face ca dau din una in alta.Am anemie pentru care iau fier si ulei de in, insa ameteala de azi este mai intensa ca cea de ieri ceea ce inseamna ca in loc sa scada intensitatea acesteia creste.Sunt trei luni de cand am probleme , dau din una in alta , schimb tratamente-doctorul-insa e cronica acum ameteala asta de cap.

joi, 2 iulie 2020

tigarile

Vreo doua luni nu am fumat nici o tigara dar de vreo 10 zile am inceput iar sa fumez si ma vad nevoit sa spun din nou Lasa dracului tigarile. De astazi nu mai fumez, incerc din nou.