luni, 30 noiembrie 2020

complicat

 Afara a nins si ninge.Este frig , fac foc dar nu mi e bine.Sunt  doua zile de cand ceva din nou nu este in regula . Pe langa faptul ca nu ma simt in regula cu stomacul si la mana am anumite simptome care ma ingrijoreaza.Deasemeni uneori am un fel de ameteala ce imi da de gandit.Practic nu mai stiu nici ce sa mai mananc nici ce pastile sa mai iau. Complicat.

duminică, 29 noiembrie 2020

simptome

 Afara s a instalat oarecum iarna , chiar daca  a nins foarte putin .Eu cu sanatatea , normal nu o duc foarte bine , asta pentru ca imi revin anumite simptome la stomac , ceea ce face ca trebuie sa iau continu medicamente.Iau de sapte luni aceste medicamente, in ultimul timp au fost schimbate de doctorul de la Vatra Dornei , dar simt ca starea mea generala nu este cea mai buna.Evident ca nu este confortabil , alt control medical acum este practic imposibil , avand in vedere pandemia.Deasemeni , sunt cumva fara puterea pe care o asteptam , mananc  acelasi regim de la inceput .rau.

duminică, 15 noiembrie 2020

ganduri

 Cumva mi s au intensificat durerile undeva in partea dreapta , stomac s au ce o fi , doar ca este durere destul de intensa , insa doar cand ma misc.Deasemeni parca am si un pic de ameteala , poate si un pic de greata, . Simptome care ma pun tot mai mult pe ganduri .Vremurile pentru mine sunt grele si tulburi .In situatii de astea e bine sa ai niste bani pe care sa te bazezi la o nevoie medicala.La un moment dat am crezut ca am vreo cativa dar s au dus pe una pe alta.

sâmbătă, 14 noiembrie 2020

probleme peste probleme

 Afara se instaleaza incet un tinp mai rece ,mai ales dimineata . Peste zi pot fi undeva la 5 , 6 grade , insa este tot mai frig.Fac deja foc tot mai mult , trebuie lemne tot mai multe si va trebui sa mai cumpar.Starea mea de sanatate se situeaza intre problemele mele care includ stomacul si circulatia la mana , in conditiile in care de sapte luni nu mai iau medicamente anticoagulante pentru circulatia la mana.Sigur ca da , pe de alta parte este amenintarea acestui virus ,Covid, care imbolnaveste peste zece mii de oameni pe zi si decedeaza peste o suta cincizeci.Privita in ansamblu lumea , viata , perspectivele ,constat ca ne gasim intr un mre necaz.In acest context , problema de la stomac ma ingrijoreaza deoarece de un timp am simptome ciudate , pe care le credeam trecute.Nu am facut nimic care sa contravina regimului alimentar, in ultimul timp am luat mai putine pastile ,problema este ca nu ma simt bine.  Iau de mult timp pastile de stomac si totusi am probleme.

joi, 5 noiembrie 2020

tampit?

 Lucrurile si viata sunt tot mai complicate , avand in vedere pandemia , felul cum ma simt eu si poate o greseala pe care am facut o vizavi de o femeie .Asta pentru ca nu mi e tocmai bine si pun asta pe seama faptului ca la mine au fost doua femei si intrebarea vine vreau nu vreau , daca vreo una era infectata? Situatia este dramatica , cazurile de imbolnaviri cresc alarmant , decesele deasemeni , iar eu sunt la fel de speriat pentru ca sunt putin ametit, simptome care ma pun pe ganduri.Cred ca e clar ca cu femeile trebuie sa o las mai moale , riscurile sunt prea mari, daca nu cumva gandul asta mi a venit prea tarziu.Acum spun asta dar nu stiu daca nu am incurcat o deja.