sâmbătă, 27 februarie 2021

jschemie 2

 dureri la ma cu amorteli ,simptomele se intensifica de la zi la zi. voi consemna zilnic , de mai multe ori faptul ca renumt la fumat, fara tigari  .scriu in miez de noapte.

vineri, 19 februarie 2021

ischemie....

 Cred ca intru intr o stare mentala -frica- determinata de situatia tot mai apropiata de simptomele din ,,90 ,cand a trebuit sa merg la operatie.Situatiile sunt diferite , atunci mi a facut doctorul dezobstructie , pentru ca artera era blocata cu chiag de sange.Acum situatia este mai grava, artera  este blocata de depuneri pe peretii acesteia care s au marit si acum blocheaza aproape complet circulatia sangelui.In consecinta , e vai si amar.

joi, 18 februarie 2021

luni, 15 februarie 2021

tot mai greu

 Ma asteptam ca la un moment dat , problema de la mana sa se acutizeze, mai ales ca sunt noua luni de cand nu mai iau medicamente anticoagulante .Aceste pastile ,,trombostop ,,le am luat treizeci de ani , din momentul operatiei la mana.Cand a venit si problema stomacului am renuntat la aceste pastile , astfel nu se vindeca stomacul. Si acum iau pastile de stomac, insa anticoagulante nu am avut curaj , si uite asa mana incepe sa aiba simptomele de dinainte de operatie .Ce sa fac chiar nu stiu. Doctorul de familie a zis ca e suficient ulei de in , pe care  il iau in fiecare dimineata , dar nu mai sunt sugur deoarece nu simt nici un beneficiu vizavi de simptomele de la mana, altfel spus nu imbunatateste cu nimic circulatia. Nici nu se putea un moment mai greu ,acum cand tara este blocata de pandemie , cand e o aventura sa mergi la un spital de chirurgie vasculara-daca esti primit -si cand nu am nici un ban .Pana acum, ani multi , am fost tot timpul cu problema asta , speram sa nu se acutizeze inca , numai ca nu se poate merge asa la nesfarsit .A trecut de la operatia la mana aproape treizeci si unu de ani, o gramada de timp , o viata as zice , dar intotdeauna timpul te ajunge din urma , chiar daca iti da un respiro , nu te iarta. In aceasta situatie , caut , incerc sa vad daca in cazul critic cand nu o sa am ce face , voi gasi suficienti bani , ce voi face si cum va fi , deoarece cred ca viata mi se va schimba.

marți, 9 februarie 2021

Doar Dumnezeu.

 Este tot mai clar , de la zi la zi ca am o problema si la inima.Spun asta deoarece de un timp am simptome ciudate de durere la mana stanga.Mai am si un fel de ameteala , care iarasi imi da de gandit.Se vede treaba ca am o gramada de probleme de sanatate , se aduna si nu stiu ce sa mai fac.Unele probleme le am , altele mi le fac singur , sunt prins in menghina necazurilor prin boli si suferinte Ce sa fac Doamne?