duminică, 12 septembrie 2021

ce este speranta?

 Stau si ma gandesc cum de o luna de zile am facut o noua faza a unei noi lovituri pentru a fi doborat. Eu ma lupt cu destinul care se vede ca nu vrea sa ma crute deloc.Ma agat si eu cat o sa mai pot deoarece acum nici nu mai exista perspective ,doar multa mea speranta.

Ce voi face Doamne?

 In ultima luna ,prins cu problemele de constipatie si zona zoster , am pierdut din vedere vechea problema , circulatia la mana.Ei bine in aceasta prioada pe langa faptul ca nu am mai luat uleiul de in pentru circulatia la mana , am si fumat zi si noapte prins intre dureri si disperare.In consecinta , apar iarasi simptome de amorteala si durere la mana tocmai ca urmare a cestor lucruri .Acum ma lupt cu constipatia , insa la orizont vine durerea de mana cu toate implicatiile ei.Pana la urma voi imprumuta bani iarasi pentru a merge la spital la Tg. Mures in problema de la mana.Ma lupt cu asta de 31 de ani , am fost in multe situatii disperate si cand credeam ca s a stabilizat oarecum cu ulei de in , situatia a facut sa uit de ulei tocmai ca am alte doua probeme . Ce ma fac acum/? Prima treaba este ca nu mai fumez , dupa perioada asta de o luna cand am fumat pana la 15 tigari pezi. Apoi am inceput sa iau iarasi ulei de in , care sper ca nu influieteaza constipatia in rau. Ajung iar la aceeasi intrebare , Ce voi face Doamne ?

joi, 9 septembrie 2021

vai de steaua mea

 Sunt bolnav rau. Nu spun la nimeni pentru ca nu am cui dar sunt bolnav rau.

ce mi se intampla?

 Ma simt foarte neplacut , avand in momentul acesta mai multe afectiuni cu care ma confrunt , care mai de care imi face viata un chin .Acum noaptea nu dorm decat foarte putin din cauza  zona zoster , care ustura da dureri si uite asa am aproape patru saptamani de cand noaptea nu mai dorm. Ma gasesc in cea mai gresa perioada a vietii mele si nu stiu ce urmeaza. Fara alte vorbe , ma sint tot mai rau de la zi la zi.