marți, 28 decembrie 2021

mana

 Simtomul cel mai ingrijorator  sunt durerile si sagetile in palma , in causul palmei. Asta inseamna ca de la zi la zi circulatia se strica, acel firisir prin care mai trece sangele  este in pericol si evident mana.

ce conteaza..

 Suntem intre craciun si nul an . mai sunt trei zile din acest an.Pentru momentul acsta am o mare problema cu mana deoarece am simptome care nu anunta nimic bun.Situatia este cu atat mai gava cu cat suntem in plina pandemie , iar s iar si bineinteles spitalele sunt cum sunt.As scrie atat de multe dar parca sunt descurajat de ganduri si ingrijorari. Cred ca fara sa stiu am creeat blogul asta ca locul unde sa ma jeluiesc si sa mi spun ingrijorarile,Nu mai pot scrie de nimic altceva deoarece de acum nu mai conteaza.

sâmbătă, 25 decembrie 2021

grav

 Vai si amar de capul meu , nu stiu cum vor fi vremurile groaznice in care voi ajunge. La mana este tot mai grav.

craciun

 Este ziua de craciun, pentru mine o zi ca oricare alta.Nu te poti gandi la o sarbatoare cand esti intre ciocan si nicovala asteptand lovitura .Rau si fizic si psihic , asta e craciunul la mine.

miercuri, 22 decembrie 2021

treaba

 Am facut o gramada de treaba,maine termin o oarecare curatenie, rufe spalate+-de gheorghe-, maine curat covoarele si asez prin casa.Atat cat am sa pot eu si cu cime o sa ma ajute.Astazi a fost prima zi de iarna autentica cu zapada si minus 14 grade.

duminică, 19 decembrie 2021

durere in furtuna..

 Vantul pericolului bate tot mai tare si tot mai aproape de mine.Sperantele isi pierd incet din consistenta , chiar daca undeva palpaie aproape pe nesimtite..Misc degetele cu oarecare durere, altfel spus ischemia s a instalat. Ma incurc in cuvinte , nu mai stiu cum sa scriu sau sa descriu furtuna ce va veni...

sâmbătă, 18 decembrie 2021

TIGARI

 Ma simt tot mai fara vlaga, puterile imi scad de la zi la zi , o mare contributie in aceasta stare o are faptul ca mana prezinta simptome tot mai intense.Nu mai am chef sa fac nimic , ma descurc tot mai greu si in cea mai mare parte totul se datoreaza situatiei tot mai grava de la mana. Dar am tot fumat tigari , poate ca imi merit soarta. De maine spun iar  NU MAI FUMEZ. 

mana

 Mana si iar mana.Pandemia si mana

marți, 14 decembrie 2021

viata

 Intotdeauna pe ordinea de zi am o mare problema --mana dreapta-- plus celelalte.Problema la mana se acutizeaza de la zi la zi si parca nu am curaj sa ma gandesc la ce va fi.Ce momente critice ma asteapta doar Dumnezeu stie. Deja am insomnii la gandul cand nu voi mai putea sa ma folosesc de mana si voi ajunge la mila unora sau altora si vor putea sa si bata joc de mine.Decat asemenea momente poate e mai bine sa inchei conturile cu viata asta.

luni, 13 decembrie 2021

eu

 Timpul trece, zilele trec , se apropie finalul de an , iar eu continui sa ma lupt cu tot ce imi ofera viata la varsta pe care o am. Sunt doar eu cu problemele mele ,dar nu ma plang