vineri, 29 aprilie 2022

si mana ..iar

 In manunchiul de afectiuni pe care la am , problema de la mana cu tromboza operata dar fara a se simti pulsul .De la pensionare ,este cea mai veche problema si care mi a influentat viata . A u fost perioade critice  uneori , tot timpul cu mana sunt la limita , de fapt asa e cu toate bolile mele. E i bine , in dimineata asta simptomele la mana au revenit brusc si cu intensitate.Din nou sunt prins intre doua boli grave intre care parca nu mai stiu cum sa ma strecor. Un pic de respiro si a reanceput calvarul.

marți, 19 aprilie 2022

tigari.

 Blestemul meu sau idiotenia vietii mele se numeste   Tigari. De aici vin multe necazuri , nu cred ca este un idiot mai mare pe lume.

vineri, 8 aprilie 2022

loto


 Ani de zile nu am pus poze , acum pun mai des. Ce mai fac este o intrebare inexistenta deoarece inafara de activitatile mele zilnice , strict necesare , nu fac nimic. Asta nu e bine isa nu mai am motivatie pentru alte activitati , parca nici putere nu mai am , oricum de cand am problema la inima parca nu mai sunt eu cel de alta data. Traiesc asa fara sa mai am planuri , mari drinte sa fac nu stiu ce in afara de vechea mea dorinta si anume sa plec de aici , sa mi cumpar o casa undeva macar la o suta de kilometri distanta. E problematic deoarece pentru asta trebuie sa astept sa castig la loto.