sâmbătă, 28 mai 2022

tigarile.

 Trebuie sa opresc tigarile. Mana e in pioneze. Boul din mine inca nu se trezeste. In cerc iar de maine. 

miercuri, 18 mai 2022

durere la mana


 Este infiorator ca pe fundalul afectiunilor cu care ma conftunt , cea mai veche care imi da batai de cap de 32 de ani , tromboza de la mana , revine cu simptome care de care mai asemanatoare cu cele de acum mult timp.Daca marele meu necaz cu mana reancepe , probabil este inceputul marilor greutati si suferinte.Ce Dumnezeu voi face ?

joi, 12 mai 2022

speranta

 De cand ma stiu am trait sperand cu ...speranta

Da Doamne un pic de noroc....la loto si sanatate.

 Cum precizam anterior , se fac din nou simtite simptome ingrijoratoare la mana. Se manifesta prin sageti in anumite momente , o amorteala daca pozitia mainii nu e cum trebuie , deasemeni un fel de ferbinteala a mainii ce nu prevesteste nimic bun.Un timp nu am mai bagat de seama la mana preocupat fiind de tensiunea arteriala , acum ma vad prins intre acestea doua mari necazuri.De mult am vreut sa merg cu mana la un control dar lipsrsc banii. Cumva nici nu am la ce sa ma astept bun. La loto tot fara noroc, asta decide Dumnezeu.

luni, 2 mai 2022

alta boala

 Am ajuns cu stupoare , dupa anumite simptome care ma incearca de ceva timp - mai ales tuse- ca icep sa am o problema ce poate fi grava la plamani.C e mai pot spune ? Lovit bucata cu bucata . Cand incep sa cedeze , apoi cedeaza una dupa alta.Realizand ce se intampla de fapt sunt siderat cum vin toate una dupa alta.Am mai avut fel de fel de simptome dar le am pus pe seama bolilor pentru care luam pastile.Acum ce voi face? Peste o saptamana doctorul pleaca intr o vizita de o saptamana in Franta . Ce ma fac daca mi se face rau in acest interval?