marți, 21 iunie 2022

boala si razboi

 Eu in multiplele mele probleme de sanatate ,incerc , mai mult cu speranta .Dincolo de acestea este razboiul Rusia Ukraina , inceput de peste trei luni si care nu da semne ca s ar termina.Eu aici sunt la cativa km. de razboi , o nebunie escaladata ma gaseste aici , eu nu pot fugi.Eu sunt dependent de civilizatie , razboiul va face totul praf si pe mine odata . Asta e situatia in care ma gasesc , chiar nu pot comenta nimic . 

duminică, 12 iunie 2022

dar cum ?

 Asa cum spuneam mai demult , problema de circulatie de la mana devine iar acuta prin manifestari si simptome ce ma ingrozesc gandindu ma oarecum la viitor. Aici vine intrebarea vitala , Ce fac eu daca patesc ceva mai grav la mana? Fara posibilitatea de a face singur lucrurile de baza in casa sunt pierdut , iar de ajutat nu ma va ajuta nimeni , mai degraba vor cauta sa scape de mine. Este complicat , lupta mea e doar o lupta ce se poate termina oricum.

miercuri, 1 iunie 2022

se prabuseste iadul

 Se prabuseste iadul pe mine.Ma simt tot mai rau cu mana , cred ca e foarte grav . Ce  Dumnezeu o sa fac? Sau ce va fi  ? Grea povara am dus toata viata si cu fiecare noua lovitura parca nu mai am sperante , putere etc. Se prabuseste iadul......