joi, 17 noiembrie 2022

tensiunea arteriala

 De vreo trei zile nu mai pot stapani tensiunea arteriala cu pastilele pe care le am luat pana acum.Astfel a trebuit sa iau doza tripla de cum luam pana acum si tensiunea se mentinea la 11 sau 10.Acum am tot mai des 12 si 13 care mi se par mari avand in vedere cum a fost pana acum.Este posibil ca pastilele mele sa nu mai corespunda, boala evoluiaza si de acum o sa am probleme.Continu am alta si alta problema , varsta si bolile isi spun cuvantul iar incet nu le mai pot tine sub conytol ca pana acum. Undeva cava s a dereglat si nu stiu cum sa fac.Dumnezeu stie...

sâmbătă, 12 noiembrie 2022

boala veche

 In ultimul timp tot mai intens intervin simptome care duc cu gandul la plamani. Astfel de ceva timp am momente cand tusesc ceea ce nu era in trecut.Apoi am dureri in spate in zona plamanului stang ce pana acum cu doctorul erau puse pe seama deformarii coloanei .o chestie este si faptul ca atunci cand mananc simptomele astea dispar.Apoi simptomele la mana ma ingrijoreaza .U lucru foarte neplacut este si faptul ca  am cheltuit o gramada de bani cu cineva care in sfarsit dupa multi ani am realizat ca nu merita.Razboi , boala saracie si prostie , astea sunt coordonatele vietii mele.

joi, 10 noiembrie 2022

A fost o pauza

 

A fost un timp de sase saptamani cand nu am avut laptop. A trebuit sa cumpar altul.S au intamplat multe lucruri , evident ca toate neplacute ce tim de sanatate.Din nou mana da semne de ingrijorare , deci ma gasesc pe aceeasi linie cu probleme.Tot rau este si faptul ca am cheltuit multi bani de aiurea si acum cand am probleme sunt pe gard.In timp voi fi mai exact.