miercuri, 26 aprilie 2023

foarte grav

 Vartejul continua , am probleme destul de grave la stomac , asta din cauza pastilei pentru cisculatie care produce anticoagulant , e vorba de circulatia la mana.Bolile mele cumva sunt legate intre ele dar cumva atagonice. Ce iau pentru o anumita afectiune face rau la altele.E mai complicat , ieri am avut sange in nas , iau pastile de stomac , am si dureri de stomac , maine voi cumpara iar pastile. .Simptomele de acum de stomac sunt cred cele mai grave , asta entru ca ma simt destul de rau 

sâmbătă, 22 aprilie 2023

vartej

 Acum ca a fost pastele , timpul s a racit , vor fi doar ploi si racoare.E un scenariu care se repeta an de am in ultimii 10 , 15 ani si este clar ca clima a intrat in transformare cum face la perioade de cateva mii de ani.Asta va aduce transformari in plan geografic , seceta si foamete pe fundalul cresterii an de an a temperaturii medii globale.Se topesc ghetarii --sunt aproape gata-- se desertifica tot mai mult , apa tot mai putina si toate astea in plin proces de suprapoluare a uscatului si apelor. Sa se duca dracului lumea asta cu cracii in sus deoarece nu merita sa fie pe PAMANT. Cum am spus Pamantul va avea soarta Titanicului.Despre mine pot spune multe dar m as repeta , acelasi vartej imi controleaza viata si mi o macina cum vrea.


marți, 18 aprilie 2023

cu mana pe inima......


 A treia zi de paste , un timp urat si friguros , o primavara care se anunta ploioasa si rece.Am perioade cand nu scriu nimic din lene sau si pentru faptul ca de regula ma repet in aceleasi probleme.La varsta mea nu am deschidere spre subiecte mai placute deoarece daca uiti si pentru cateva minute problemele reale vin necazurile si mai abitir.La mine problemele sunt de sanatate si oscileaza intre probleme cu tensiunea arteriala si problema veche cu circulatia la mana dreapta care acum 33 de ani a fost operata de dezobstructie a arterei. Acum in atentie mai mare este problema de la mana unde iar am anumite simptome pe care le cunosc din trecut si imi dau fiori.Situatia mea este determinata de aceste doua probleme pentru care iau pastile insa varsta mea asta este. Simptomele de acum de la mana se manifesta prin dureri sau sageti in degetele de la mana , indoi degetele cu oarecare jena la incheieturi .Iau pastile pentru toate astea dar este evident ca problemele sunt in evolutie de ani de zile Ei bine aceasta este starea psihica ce ma agreseaza de 33 de ani , incerc sa i fac fata dar nu stiu ce poate aduce ziua de maine .Am zis.

marți, 11 aprilie 2023

da

 Uneori vreu sa scriu cate ceva dar ca de obicei as scrie numai de necazuri si probleme Deci daca tot sunt de nimic prefer sa aman.....da .