vineri, 30 iunie 2023

tot ..timpul

 Ca de obicei in ultimul timp , nu fac mare lucru in timpul zilei.Cu ceva timp in urma eram mai activ , acum nu mai am nici chef nici motivatie. Abia acum incep sa simt dependenta de alte persoane , si din cauza ca parca nu mai am chef. Dar chestia asta ma costa bani si as vrea macar un pic sa ma revigorez si sa fiu mai activ. Nu inseamna ca nu fac destula treaba dimineata , sunt multe de facut dar dupa ce m am linistit nu mai am motivatie sa ma apuc de nimic. Trebuie sa schimb ceva aici , viata prea sedentara e toxica.

miercuri, 28 iunie 2023

timpul

 Am o problema cu stomacul , problema care se acutizeaza uneori din diferite motive , probabil alimentare . Este un timp destul de lung , circa trei ani de cand iau zilnic o pastila de stomac.Bineinteles ca iau si pentru tensiune in continuare , zilnic sase pastile pentru cateva afectiuni. Trebuie sa fiu atent si cu greutatea deoarece stau mai mult degeaba si de aceea trec iar la mancare foarte putina. Am mai facut asta cu ceva timp in urma si am trecut intr un fel de anemie , am luat fier. Prin casa nu fac decat treburile zilnice necesare , pe afara am mult timp de cand nu am mai facut nimic , pun pe altii sa faca si evident platesc , nu am ce face.

sâmbătă, 24 iunie 2023

timpul

 Este cand cu soare si foarte cald cand trage cate o ploaie. De acum vremea va fi destul de schimbatoate cu manifestari grele.

vineri, 23 iunie 2023

vara


 In zilele din urma am facut doua treburi importante. Am spalat covoarele si am dar cuvar in casa.  Pentru aceste lucruri am platit o gramada de bani ca doar nu puteam eu sa fac.Urmeaza restul treburilor care le voi face la inceputul lunii viitoare deoarece trebuie sa mai iai salariu. In rest , treburile zilnice , care nu mi ocupa cine stie ce timp , asa ca in rest stau degeaba cu televizorul si laptopul.Mi am pierdut ceva din disciplina aia zilnica care presupune ca dimineata sa incalzesc apa sa ma spal iar la trei zile sa ma barbieresc.Nu prea ma pot tine de acest program insa voi incerca sa revin.Apoi mai este o prostie veche , pe care o tot repet si pe care vreau sa o uit , nu vreau sa o mai repet.

joi, 22 iunie 2023