luni, 17 iulie 2023

probleme , mana


 Circulatia la mana este tot mai deficitara . Apar din nou , cum spuneam durere la un deget atunci cand inchid pumnul.Sunt simptome grave care imi readuc in minte alte vremuri.Complicat..

sâmbătă, 15 iulie 2023

LOTO

 Ma rog tie Doamne sa castig la LOTO.

loto


 Problema asta cu tigarile o am de ani de zile.In regim normal fumez trei sau patru tigari pe zi.Dar in anumite zile din motive de agitatie pe fondul unor informatii sau situatii pot ajunge pana la sapye sau opt .Sunt situatii rare astea dar nu trebuie sa se repete.Sper ca incepand de azi cand nu voi fuma nici o tigara sa mi tratez emotiile fara tigari.Ieri m a sunat Cristina si mi a spus ca mi a trimis doua sute de lire sterline.O gramada de bani pentru mine care aveam o gaura in buget.Sper sa am mai mult noroc la LOTO.

duminică, 9 iulie 2023

un eu si.... alt eu.

 Este perioada cu ploi si caldura mare , timpul a ajuns de neinteles si probabil va fi tot mai rau.Eu sunt in continuare prins intre problemele mele de sanatate cu pastilele zilnice si treburile sau micile treburi zilnice. Din curatenie mai am de vopsit cerdacul usile si ramele la geamuri. Asta se va intampla dupa 17 , cand mai iau bani din care sa cumpar vopsea si ce mai trebuie.Dincolo de astea eu ca persoana , fizic vorbind ma simt ceva mai slabit , puterile sunt mai putine.Dar spre rusinea mea in ghilimele , am facut si altele care parca vin fara vointa mea dar se intampla cu acea vointa necontrolata sau ca un idiot imi place sa nu o controlez , sa ma bucur chiar.Viata la varsta mea dincolo de multitudinea problemelor de sanatate pare uneori inconstienta , o inconstienta pe care ma fac ca nu o sesizez. Punand o concluzie , e clar ca nu sunt cum ar trebui sa fiu.

marți, 4 iulie 2023

fara .. putere de caracter, eu .

 Trebuie sa recunosc ca uneori mi e rusine de mine insumi si de ceea ce fac. Sunt mai multe aspecte. Amanunte altadata.


duminică, 2 iulie 2023

timpul

 Timp calduros cu ceva ploaie , in rest e bine. Mai rau cand va ploua cu tunete si vant.

sâmbătă, 1 iulie 2023

cald


 O zi calduroasa fara evenimente sau aduceri aminte. Parca sunt prea multa de astea iar gandul la altceva nu are curaj.