joi, 26 octombrie 2023

vai si amar.

 Ca de obicei cand problemele se acutizeaza scriu iar. Da , problema cea mai acutizata este stomacul , unde ma simt tot mai rau . Deja aproape nu mai pot manca nimic , dupa orice mancare chiar si fara ma simt rau . Am o problema ceva mai grava si inca nu stiu ce sa fac. De data asta e ceva mai complicat , nu prea mai stiu ce voi face , situatia este ceva mai grava , asta si pentru ca simptomele sunt de natura mai serioasa.Mai rau este ca acum nu am nici bani sa merg undeva la un control sau spital.E vai si amar.

marți, 17 octombrie 2023

Dumnezeu.


 Trebuie sa ma astept ca la un moment dat lucrurile vor degenera in ce priveste starea mea de sanatate. La anumite perioade din cele trei afectiuni mari se acutizeaza pe rand si vad astfel pe ce fir subtire numit sanatate ma sprijin si ma agat.Din nou simptomele la mana s au acutizat , de fiecare data tot mai tare , asa cum dealtfel este acum. Mi e destul de greu cu mana , am simptome care imi dau fiori la gandul anului 1990.A trecut mult de la operatia la mana ,33 de ani.Ar mai fi trebuit una dar asa a fost sa fie.De atunci continu am probleme sunt in mare pericol  cu mana Asta e viata mea.sunt intre trei boli grave si nu bani sa pot merge undeva. Ce va fi Dumnezeu stie deoarece cad vin necazuri imi amintesc de EL.

sâmbătă, 7 octombrie 2023

67


 Astazi este o zi ca oricare alta doar ca fiind 7 octombrie este ziua cand fac 67 de ani.Nu fac nimic special nici nu as putea , eu tin regim alimentar chiar daca uneori mai cac cate o exceptie . La varsta mea nu iti doresti decat putina sanatate deoarece multa nu se poate.Ce vrei sau ce ai nevoie asta destinul hotaraste daca iti da ceva.Am zis.