duminică, 31 decembrie 2023

asa

 Nu mai am chef nici de televizor nici de laptop

jos

 Acum in ajunil lui 2024 sunt in cel mai mare necaz al meu medical vorbind se numeste stomacul.E toy mai grav aproape ca nu mai pot manca mare licri Cred ca acum totul se reduce la vai si amar . esti pus jos.

joi, 14 decembrie 2023

nervi

 Oricat am vrut sa scriu despre altele decat probleme de sanatate nu reusesc deoarece contibuu apar situatii de sanatate destul de grave. Acum de exemplu de trei zile a revenit o situatie la stomac destul de grava si inca nu sunt sigur de cauza.Am cautat la mancare , de regula tin regim alimentar , dar am schimbat iar si apa de baut lucru pe care l am tot facut in ultimul timp dar nu pot spune nimic concret. 

miercuri, 13 decembrie 2023

marți, 12 decembrie 2023

canta dracii

 Nu se putea sa trec cu vederea cateva zile starea mea de sanatate si sa scriu de altceva.Ei bine vad tot mai rau din cauza pastilekor de stomac si deoarece am tot luat anficoagulant pentru mana mi am agravat iar stomacul cu toate pastilele pe care le iau.FoATE SE ACUTIZEAZA IAR SI SUNT IAR PE GARD. lUPTA asta surda m a obosit , sunt si sla bit de la regim alimentar . Am ajuns un rahat un nimic taiat in bucati. Sa dea dracu in toate.

joi, 7 decembrie 2023

asta e

 Am vrut ca o perioada de timp sa scriu despre banalitati zilnice si nu stiu mai ce fara problemele mele de sanatate.Dar trebuie sa spun ca bolile mele evoluat si asta priveste acum problema stomacului unde este tot mai complicat deoarece pestilele nu mai reactioneaza cum trebuie/Altfel spus bolile te pun jos incet si fara sa anunte decat periodic.Din punct de vedere al stomacului ma simt tot mai rau de la zi la zi .

luni, 4 decembrie 2023

ganduri

 Privind in urma , vin in fata ochilor flashuri din trecut , imagini chiar din copilaria mea si am tras o concluzie ce m a cutremurat. Ei bine bunicii mei nu erau chiar asa plini de dragoste fata de mine cum am crezut pana zcum. Pur si simplu bunicii mei simteau o mila destul de accentuata  cred ca cu toate ca simteam apropierea lor fata de mine sigur ii incerca in primul rand un sentiment de mila.In rest pot spune ca am trait bine pe langa ei iar acum stau in casa lor.Buni oameni.

vineri, 1 decembrie 2023

zi

 Trec zilele , trece viata dar de cele mai multe ori vreau anumite zile sa treaca mai repede de regula pentru a veni ziua de salar -pensie , alteori te simti mai neplacut si speri ca timpul sa vindece.Partea cea mai proasta este ca oricat am programat de la inceputul anului , acum la sfasit nu am nici un ban strans , oricat am incercat.Viata e grea , in rahatul asta de tara totul e scump , totul pentru hoti si mafioti . E o realitate care nu mai poate fi schimbata doar ca tara asta nu o vad bine in viitor.Si ca sa vedem in continuare ca e ca la nebuni astazi a plouat , aduce momente de toamna si iarna uneori in aceeasi zi.Am sa scriu in fiecare zi pana la sfarsitul anului.