marți, 24 martie 2015

o greseala daca o faci trebuie sa o tragi...

Mare greseala am facut eu cand m-am bagat in ce nu a trebuit cu cine nu a trebuit. Am crezut ca va fi ceva asa fara mare implicare dar s-a dovedit ca am gresit. De aici nu am avut decat belele si m-am coborat in statutul meu de om la un stagiu mizerabil. Sper sa mai am sansa sa imi revin ca totul in viata mea de ceva timp e o aiureala. Am pierdut masura si m-am dus la vale , acum trag ponoasele.

marți, 10 martie 2015

un adevar..

Fara sa stau pe ganduri recunosc ca aproape toate belelele de pe capul meu si situatia mai neplacuta la care am ajuns in ultimii doi ani sunt urmari firesti a modului de viata la care nu gasesc nici acum mare cusur doar ca am depasit limita. Nu este luna, de un an si ceva in care sa nu reiterez hotararea de a renunta . Am trait ce am vrut, mi-a placut, a fost o afacere care m-a secat de bani si m-a facut sa fiu dator pe ici pe colo , eu care nu am fost in situatii de astea. Pana acum am mai.. uitat... eu  ce trebuie sa fac , de acum insa ii pun capat pentru ca este nevoie de anumite lucruri.Si sa fim seriosi dar am  o varsta cand prioritatile trebuie schimbate, acum sunt ca o frunza.Oricum inca nu realizez cum am intrat eu in cercul asta vicios in care m-am adancit mai mult decat a trebuit si consecinta se vede. Chestia e, voi reusi sa ies?

duminică, 8 martie 2015

Mica istorie.

Pagini trecute , uitate dar care readuc in cateva imagini timpuri pe care avem toate motivele sa le regretam.Cred ca de fapt sunt singure repere care te mai improspateaza putin si te determina sa mergi mai departe.












joi, 5 martie 2015

Fara scapare...

Nu stiu cum dracu fac dar luna de luna repet aceeasi greseala , aceleasi lucruri de care incerc sa ma debarasez de luni de zile.Nu pot sa scap de tentatia asta de parca am 20 de ani? Trebuie sa fac cumva sa ies din cercul asta vicios care ma toaca si ma face de nimic. Doamne ajuta sa scap.