marți, 20 octombrie 2015

cap sau minte

Ma intreb daca mai am in cap minte sau numai reziduri.A m fost prins in halul asta incat sunt captiv?

Asta e!

Prins in propria idiotenie












aiurea

Acum sunt asa ca un idiot ce chiar nu se poate controla.Cred totusi ca astazi am facut ultima greseala si voi incerca sa arunc la gunoi toate rezidurile care ma otravesc in ultimul timp.Sa dea dracii daca nu.!

joi, 15 octombrie 2015

Frig

De trei zile bantuie un frig nebun. Asta in conditiile in care este octombrie si inca e toamna.Ei bine a nins asa un fel de lapovita cu vant care dupa doua zile a daramat copaci a distrus reteaua de curent internet si cablu aproape doua zile.Dupa canicula din urma cu trei saptamani de acum intram in iarna.

miercuri, 7 octombrie 2015

7 octombrie. e ziua mea nu?

Ce sa scriu in ziua asta mai mult decat de obicei. Incerci o trecere in revista a celor bune si rele, incerci sa vezi unde te afli cand ai ajuns deja la o varsta inaintata.Mai imortant ar putea fi seria de prostii pe care am facut-o in ultimul timp fara sa constientizez ca ma afund ca un idiot pentru cine nu merita. Experienta asta este unica pana la varsta asta, de aceea am si continuat imaginandu-mi ca o sa le rezolv pe toate. A mers el cat a mers dar acum sunt pe gard din toate punctele de vedere. Este adevarat ca pentru a fi din nou in regula am nevoie de cateva luni. Am mai fost in situatia asta si cand parea ca voi face ce trebuie am intrat iar in vartej.Incercand o balanta mi-e si rusine de rezultat, am fost sub orice critica. Am ajuns un tip banal, sarac pentru ca am  fost idiot si dator la doua banci pentru ca am fost iresponsabil. Ce imi ramane de facut? Nu mai stiu de unde sa apuc lucrurile cum sa ma ajut eu. Dincolo de asta astazi a fost o zi obisnuita de toamna friguroasa-8 grade- dar primele manifastari friguroase m-au prins si mi-au dat o raceala tare neplacuta. In alta ordine de idei ziua asta ma gaseste in unul din cele mai proaste momente din ultimii 15 ani.Parca mi-e si greata sa scriu despre toate problemele cu care ma confrunt in aceasta zi.De fapt este si cea mai neplacuta zi de nastere a mea. Doamne ajuta.