miercuri, 17 februarie 2016

Minciuna justificata?

Poate exista minciuna justificata ? Care ar fi coordonatele si cum poate face un bine? In ultimul timp am tras si eu cateva minciuni pe care eu le cred justificate in conditiile in care persoana in cauza ma minte la greu pe mine. Eu in loc sa ies din rahat m-am bagat din nou tocmai pentru a profita si a ma razbuna bagand si eu ceva minciuni. Acum e clar ca vor iesi la iveala dar prea putin imi pasa.Adevarul e ca m-am coborat in cele mai mizerabile situatii si parca nu se mai termina dar e clar ca se termina de mult daca eu chiar actionam in consecinta. M-am complacut asa si iata ca tot in rahat sunt DAR PROMIT CA ASTAZI A FOST ULTIMA ZI IN CARE M-AM LASAT DUS DE VAL SI DE JAVRA ASTA.NU MAI VREAU NIMIC DE LA EA .DOAMNE AJUTA.










.

sâmbătă, 6 februarie 2016

nu reusesc, mai bine fug

Ma zbat--zic eu--sa revin la normalitate dar cum ma hotarasc nu dureaza mult si intru singur iar in capcana.Am creeat fara sa vreau un tip de dependenta care nu ma lasa sa scap de persoana respectiva.Cred ca e usor sa spui dar cand esti pus la incercare faci prostii mai mari.Acum iar sunt bagat in niste promisiuni pe care constient fiind ca nu le pot duce totusi pentru un moment de aiureala am uitat partea cu trezeste-te.Nu stiu daca o sa mai am vreo sansa sa sap normal din asta, cel mai probabil va fi putin mai abrupt dar cu folos.Deja ma invart in cercul asta de cinci ani, am ajuns pe gard si daca nu ies mai repede nu stiu ce voi face. Dar zic din nou, de astazi fac tot ce pot sa scap.












luni, 1 februarie 2016

Timp, timpuri

Dupa o perioada rece iar este cald , de asta data chiar ma bucur. Incepe luna februarie in felul asta, ceea ce inseamna ca timpul imi convine , cu timpurile e mai complicat. De< pisica< cred ca am scapat chiar daca urmarile vor fi prezente cateva luni bune de acum incolo.Cred ca duc cea mai complicata viata, luand in considerare anumiti factori , situatii etc.Este o provocare sa ma inving oarecum pe mine si sa depasesc dracia asta de gaura.Cand esti prins in situatii de astea se vede cat sange ai in tine dar continui sa cred ca la mine a fost si este o situatie speciala , de aici a venit expunerea cumva prost gestionata. Sa vedem.