marți, 27 iunie 2017

Dumnezeu stie.

Initial, programasem sa merg la spital sa vad care este treaba cu problemele astea ale mele. La prima consultatie doctorul de familie a spus ca e apenticita, avand si simptomele aferente. Inca nu m am dus, asta deoarece am bani de masina pentru dus si venit , dar nu am bani pentru doctori. Chiar daca in regim normal se spune ca nu trebuie, acolo este alta treaba, doctorii sunt asa cum sunt. Mi ar mai trebui doua sute de lei, insa in contextul actual nu am de la cine sa ii imprumut.Sunt in plop si plopul in aer, probleme peste probleme. Situatia in care sunt mi se datoreaza deoarece in ultimii doi ani am fost iresponsabil ajungant la limita asta dezastruoasa , nestiint ce sa fac. O ametesc cu lamaie, un ceai un paracetamol, doar ca totul este aiurea fara prezenta la un spital cu doctori specialisti care sa vada ce e de facut.Am deja o saptamana decand ma simt destul de neplacut dar parca nu am curaj sa merg la spital fara o suma de bani pentru doctori.Asa sunt vremurile.Ce Dumnezeu o sa fac nu stiu. Asa se intampla, cand nu mai sunt solutii ne amintim de Dumnezeu sperand la ceva, cine mai stie.

vineri, 23 iunie 2017

Da

Da , am dat de belea. Trebuie sa merg la spital sa ma operez de apenticita. Asta imi mai trebuia!

marți, 20 iunie 2017

complicat

Cred ca am Apenticita ce trebuie operata. Simptomele abia au aparut, destul de nasol mi a confirmat doctorul precum si informatiile de pe internet care spun acelasi lucru. Problema este ca nu am bani suficienti. Intrebarea este cat rezist, sau daca rezist pana la urmatorul salar. Vorbe, cine stie.

miercuri, 14 iunie 2017

contrasens...

Ma simt asa mai ciudat, adormit intr o seventa atemporala din care mi e greu sa ma extrag.Sunt in situatia asta de ceva timp, s au terminat experimentele, am concluziile care imi arata ce idiot pot fi  chiar daca inconstient asta iti doresti.Sunt incurcat in propriile ite , este usor de iesit dar oricata vointa am avut nu am reusit.Te gandesti ca ai nevoie de o lovitura in cap dar cred ca pot si fara, nu se merita, viata nu presupune sa fii bun si intelegator ci sa fii doar constient de echilibrul necesar. De multe ori te intrebi de ce unii  oamenii prospera si ajung la un nivel superior cu toate ca nu au nimic in plus. Pai si oamenii sunt guvernati pana la urma de spiritul junglei, ce ai este numai al tau. Nu vei gasi niciodata vreun dram de recunostiinta sau apreciere pentru gesturile tale .In situatia data m am atasat de papusa gonflabila, aflata in serviciul \\ public \\ pe care in timp am vrut sa o indepartez de zona asta , dar e ca si cum ai vrea sa indepartezi mustele de miere.Unde mai pui ca am parte numai de nervi si probleme financiare deoarece orice am zice totul este pe bani, asa cum dealtfel functioneaza lumea dintotdeauna.De aici greutatile cu care ma confrunt luna de luna, echilibrul va fi greu de readus in viata mea. Acum am o noua ocazie-cum am mai avut destule- sa rup coada pisicii. Sa ma ajute cel de sus.Am zis.