sâmbătă, 29 iulie 2017

degringolada

Viata mea este o degringolada nebuna. Daca nu ies din ea nu stiu ce am sa fac. Trebuie sa scap din cercul asta nenorocit. Intrebarea e daca sunt in stare. Imi propun sa incep de LUNI. AJUTA MA DOAMNE.

miercuri, 5 iulie 2017

tulbure

Este cam tulbure situatia, acum incerc sa mai castig ceva timp cu usturoi si lamai. Asta este \\ tratamentul\\ in conditiile in care singurul este de fapt cel chirurgical. Ma gasesc intr una din situatiile alea complicate din viata , cand efectiv nu stiu cum sa o  rezolv.Acum, pentru accesul la sanatate iti trebuie bani. Este buna si asigurarea dar fara bani doctorii sunt reticienti. Asta si in conditiile in care doctori buni nu prea mai sunt, acestia emigrand prin alte tari, iar aici a ramas nu intotdeauna ce e mai bun, doar ca bani iti trebuie oricum. In regim normal eu nu trebuia sa ajung in situatia asta, m am topit pe traseu agatandu ma de o femeie , din pricina careia si din inconstienta mea am neglijat principiile esentiale de  echilibru.Imi este foarte greu sa ma refac din acest punct de vedere, deoarece mai am de dat niste luni bani la banca. Am tot avut banci, insa niciodata nu am avut folos de acesti bani, s au dus dracului fara sa inteleg nimic , urmand bineinteles ca eu platesc ani de zile. Si de parca nu a fost suficient, a trebuit sa platesc si banii luati de altul. SA DEA  DRACU IN TOTI..

marți, 4 iulie 2017

ganduri

Nu credeam ca se va intampla sa ajung in asemenea situatii de sanatate precara.Deja sunt ca o frunza in bataia vantului, nu stiu unde va ajunge.

luni, 3 iulie 2017

Dezamagire crunta.

Sambata am fost cu doctorul Costas la un spital din Suceava. Am facut investigatii , insa dracie, au zis ca nu am apenticita. Au fost vreo trei zile in care mi au disparut simptomele de parca stiau ca merg la spital.Am fost bucuros, m am distrat chiar prin Suceava, trezindumumi se parca speranta Ei bine totul a durat pana astazi cand simptomele au aparut din nou punandu mi iar si iar intrebarea \\ ce o sa fac? \\Ar trebui sa rezist doua saptamani si jumatate , pana la pensie, chestie complicata. Ce e si cu spitalele astea, nu poti avea incredere chiar daca este spital judetean.Dupa ziua de astazi sunt convins ca cel mai probabil am apenticita si va trebui sa merg la operatie.Luna asta aveam in plan sa mi platesc lemnele, doar ca nu o sa pot nici acum deoarece voi merge la spital.Problema se pune sa rezist pana atunci, nu stiu.Ce necaz a putut sa dea peste mine , si cat de neplacut ma simt.Ce se intampla cu mine Doamne?