joi, 31 decembrie 2020

ajun de an nou

 Peste cateva ore ,va fi un nou an , o noua perspectiva ,dar aceleasi dureri , necazuri si spaime. Nimic nu este mai important decat starea de sanatate.Eu ma zbat de  de treizeci de ani , cu toate ca daca privesc cu atentie ,fac lucrul asta de la inceputul vietii deoarece asta a fost destinul meu.Acum este cu atat mai greu cu cat este aproape imposibil sa ajung la un spital de chirurgie vasculara ca lumea  In actuala pendemie , te duci la spital pentru o boala dar nu stii de care mori.Sunt in varsta , au trecut anii dar eu acum in ajun de anul nou nu am decat intrebari si spaime.Cand esti mai tanar , tupeul dat de o incredere tembela te ajuta sa speri , dar pe mine ce ma mai poate ajuta? Cand mana ma inteapa si imi amorteste , de unde sa mai iau perspective? Poate ca Dumnezeu te ajuta un timp sa mentii linia de plutire , insa poate s a saturat de neputinta si nehotararea mea .O sa mai continui maine . Dumnezeu cu mila.

joi, 24 decembrie 2020

ajun de craciun

 Seara de ajunul craciunului.Cald in casa si afara ,am tot c as vrea , insa nu pot spune acelasi lucru despre sanatate.Acum din cat stiu am doua probleme de sanatate cumva la extrem .Problema de la mana , cu circulatia care e tot mai proasta si penru ca nu pot lua pastile din cauza problemelor la stomac.Ajunul de Craciun era nu de mult timp in urma , o sarbatoare deosebita cu traditii speciale , insa si ce a mai ramas din aceste traditii s au estompat din cauza pandemiei de covid 19.Dumnezeu stie ca va fi.

luni, 14 decembrie 2020

circulatia la mana.

 Ma simt destul de rau.Ameteala, greata , ceva mai slabit si dureri in zona stomacului.Oricum am facut ,cu pastile , regim , nu este o situatie placuta , deoarece ma simt destul de anapoda.Viata mea este foarte complicata din punct de vedere al sanatatii si nu stiu ce sa mai fac.Si totusi roblema cea mai grava ramane problema de la mana.Asta si pentru faptul ca medicamente de circulatie--trombostop--nu mai iau din luna mai cand am avut acea problema grava cu stomacul.Simt ca incet dar fara oprire , problema de la artera evolueaza , circulatia fiind tot mai grea , spatiul fiind tot mai ingust si evident apar simptome precum amorteala mainii , ischemie si altele care ma ingrijoreaza. Mai si fumez 5 , 6 , tigari pe zi de parca sunt nebun.Traiesc pe un plan periculos si mi e teama ca ma voi prabusi.

joi, 3 decembrie 2020

nu mi e bine

 In continuare se intampla ca problema mea la stomac revine , deoarece am din nou anumite simptome care imi dau de gandit.Nici nu mai stiu ce sa mananc, eu tin regim dar se dovedeste insuficient.

miercuri, 2 decembrie 2020

tot aia.

 In continuare nu ma simt bine ,sunt un pic ametit , mi e si putin greata uneori , starea generala nu mi da nici un fel incredere. Sunt  continu sub amenintrea unor stari de sanatate complicate , chiar daca pentru asta iau medicamente de mult timp.Cred ca si tensiunea e oarecum marita.Am luat salariul si cum l am luat asa l am dat.M am bagat iar la o banca , platesc un an jumate cate 400 lei, am cumparat o plasma de 1000 de lei , astea sunt afacerile mele.