luni, 28 februarie 2022

greu

 De maine intru iar in restrictii de tigari. Doamne ajuta.

idiot

 Am vrut femeie, am avut femeie , doar ca asta costa bani si mi a subtiat rezerva de bani. O nebunie si asta ca si tigarile , nu pot scapa de ele. Bolnav , rupt insa imi trebuie femei, batran si idiot.

duminică, 27 februarie 2022

complicat

 Seara ma bag in pat devreme .     Dimineata am niste simptome care nu imi plac. Ametit putin , o adiere de intepatura in dreapta  si ceva dureri la mana stanga.Trebuie control de specialitate la cardiolog cu tratament adecvat. Cand voi reusi sa merg la control nu stu.

sâmbătă, 26 februarie 2022

razboi

 Tot mai convingatoare este situatia ca tigarile fac mult rau.Cred ca nu voi mai fi corupt de idei tampita care sa ma faca sa fumez. Fizic , ma simt destul de rau, ametit uneori , cu anumite sageti in zona stanga . Deasemeni este razboi. Rusii au invadat Ucraina si se poate ca conflictul sa poata escalada , iar noi suntem in buza razboiului.Se observa ca nu am chef sa scriu , o fac mai mult fortat .M am schimbat si eu , am imbatranit , sunt un rebut ce ma agat de ceva invizibil si demult pierdut.

duminică, 20 februarie 2022

varsta ..

 Oricum ar fi ceva nu este bine.Uneori ma si amuz -ca sa vezi- cum  unul sau altul imi spune mosneag.Cum dracu am ajuns mosneag ? Parca mai ieri eram tanar.De fapt , te raportezi la varsta in functie de starea de sanatate.

sâmbătă, 19 februarie 2022

tigari

 Adevarul este ca am mai fmat tigari in ultimile zile, 3 sau 4 tigari,Intotdeauna ma simt foarte rau dupa asta , insa uita ca am continuat sa mai fumez.De maine ma opresc iar si tot sper sa nu mai revin la ele. Doamne ajuta.Problema este cum doamne nu renunt de tot cand vad cat da rau imi este dupa.Astazi am avut tensiune destul de mare , 14 si 13.Doamne greu este.

vineri, 11 februarie 2022

vaccin nr 3

 Ieri am fost cu dr.Costas si am facut al treilea vaccin covid.Nu mai iesisem pe poarta de aproape doi ani.

miercuri, 9 februarie 2022

decontarea

 Cred ca se apropie decontarea....sinistru si strigator la cer....

simptome......

 Problema cu inima care spune cardiopatie ischemica incepe sa si arate coltii. Noaptea care a trecut am dormit foarte putin. De la opt pana pe la zece jumatate..Dupa asta nu am mai dormit , mai mult de atat , au inceput simptome de durere si in picior. simptome care nu mai au nevoie de nici o precizare.Pe langa pastila de tensiune am inceput sa iau din sucul de paducel .Sunt cam tahui de cap , tensiunea e 10 cu opt , dar o las asa .

duminică, 6 februarie 2022

am reusit.

 Cred ca cu pericolul deasupra am reusit sa renunt la tigari. Sa dea dracii in ele.

vineri, 4 februarie 2022

la pamant

 Rau si rau , de la zi la zi parca e tot mai rau.Nu stiu cat mai pot continua dar sunt la pamant

da

 Poate ca imi merit soarta.Cred ca a fost ultima zi de incercari..

joi, 3 februarie 2022

prins....

 Sunt in deriva , spectrul bolii de cardiopatie ma tine ca de pe alta lume , nu stiu ce si cum , SUNT PRINS , NU MAI AM SCAPARE. In situatia mea oricine altcineva mergea la o clinica pentru control , insa fiindca nu pot merge astept asa in tacere poate va merge cu mine doctorul Costas.Este clar ca tratamentul nu e cel adecvat , asa a stabilit doctorul Costas.De la inceputul perioadei m am simtit rau dar doctorul s a limitat la pastila pentru controlul tensiunii , pastila care nu stiu cat e de eficienta luand in considerare diagnosticul de la Radauti de cardiopatie. 

miercuri, 2 februarie 2022

frunza in vant

 Ieri parca imi era mai bine , insa astazi ma simt foarte rau.Este tot mai evident de la zi la zi ca starea proasta in care ma aflu este in evolutie iar nu mai am nici un fel de control, cum credeam ca am pana acum vreo doua saptamani.Dintr o data s a dat totul peste cap , tensiunea atinge valori ce nu le aveam inainte , 13 si 14 ,valori care la diagnosticul meu nu sunt bune deloc.Eu trebuie sa am tensiunea 11, 12 , deoarece asa ma incadrez in normal.Fara valori de astea intru in zona de risc , iar cum ma simt acum , tahui de cap , cu anumite simtome si prin mana stanga imi dau doarfiori de frica si deznadejde.Sunt constient ca sunt in buza prapastiei iar un mic vant ma va arunca in hau.Lupta asta continua cu problemele de sanatate de atat amar de ani incepe sa mi bage in constiinta daca nu cumva degeaba ma mai zbat.Asta e viata mea in ultimii doi ani.

ma simt rau/.

 Astazi iar ma sint rau, destul de rau.