duminică, 24 mai 2015

pedeapsa...





Deabia de acum , incet realizez cat de tampit si inconstient am putut fi in acesti ultimi ani.Ce dumnezeu a fost in capul meu, cum m-a luat valul chiar asa cred nici acum nu stiu.Ce am fost si ce am ajuns si pentru ce. ?Evident ma opresc mai greu dar trendul e clar, insa cum  ramane cu tot ce am pierdut eu si cred ca cel mai important, mi-am pierdut sanatatea in multe privinte , deoarece nu am mai avut grija ca pana la un moment dat.Asta e pedeapsa divina, cred ca in multe situatii am gresit iar acum platesc.

miercuri, 20 mai 2015

Probleme iar si iar

Cumva , vechea mea problema la mana pare sa revina, chiar daca m-as fi gandit ca daca tot am renuntat la tigari sa fie mai bine. Imi vine sa cred ca nessurile baute dimineata faceau bine la circulatia de la mana.Se vede treaba ca oricum o intorc apare o alta problema ce poate fi mai veche sau mai recenta.Eu sunt un caz tipic de persoana care nu mi-am cautat de treaba si mi-am facut singur o gramada de probleme si reducandu-mi posibilitatile de a avea grija de problemele mele. In ultimii doi ani le-am ignorat sau le-am tot amanat pana ce iata m-au ajuns din urma.Si la fel dedezagreabil e faptul ca eu care aveam tot ce imi trebuie pentru orice situatie am ajuns in situatia ca nu mai stiu pe unde sa scot camasa.Daca o sa imi mentin hotararea asta in doua luni sunt pe linia de plutire , problema e daca o sa am timpul necesar cu mana.Poate ca in viata mea era nevoie si de un astfel de episod dar spre deosebire de altii nu am putut sa fac fata la ambele probleme.Trebuie sa recunosc ca am vrut toate astea , cu toate ca acum punand totul in cheie logica realizez ca de fapt totul a fost o greseala.Am intrat intr-un cerc vicios din care parca nu mai pot iesi. Pregnant, aceasta situatie este evidenta de doi ani , de atunci nu mai pot controla decalajul dintre venituri si cheltueli.Poate cea mai neplacuta situatie este ca in timpul asta am devenit cumva milog ,cand continuu iti trebuie cava ce nu ai si trebuie sa vezi cum rezolvi. O spun  iar si iar ca a-mi rezolv problemele ar trebui sa castig la loto. In ziua urmatoare as pleca de pe aici si nu m-as mai intoarce niciodata. Am asa o ura fata de locurile astea incat am senzatia ca daca as putea pleca de aici undeva unde sa am evident alta casa mi-ar trece toate bolile si probemele instantaneu.Acum este clar ca sunt la mana sortii deoarece nu pot face nimic.















miercuri, 13 mai 2015

Astazi

Spre seara mi-a adus gigel doua pastile, cert e ca dupa vreo trei sferturi de ora mi-a trecut durerea de amigdalite si de cap si chiar daca era 10 seara am tras o mancare deoarece pana atunci nu am putut manca. Astazi mi-am luat pastile-nurofen si faringosept--insa astept sa vad daca e nevoie si de antibiotice,a venit si vasile cu cartela si bani .Dar cu cartela nu mi-a iesit.

marți, 12 mai 2015

Dezorientat.

Astazi sunt cu amigdalite umflate, nu pot inghiti , ma simt ca naiba de pe timpul noptii.Vasile spunea ca suna dar se vede treaba ca se face ca ploua. Asta pentru ca ieri nu a dat nici un semn de viata .E mare perioada asta de cand ma simt prost, toate imi merg prost , practic e o situatie pe care uneori o asociez cu un vis urat care nu se mai termina.Nu stiu ce se intapla dar in ultimul timp zilnic am momente cand parca imi cade tavanul in cap, parca am aterizat in mijlocul unui rahat si nu mai reusesc sa ma curat sa ma indepartez de zona aia care ma invaluie de la zi la zi parca tot mai mult.Am vorbit la telefon cu vasile , spune ca nu a rezovat cu banii , ramane pentru dupa masa 16 , 17. Cumva noi ne asemanam. De vreo patru ani -mai mult- el e bagat in alcool pana la gat. Tot de patru ani eu imi dau banii la femei si eu si el parca suntem innebuniti, nu ne putem reveni. Intotdeauna pentru a iesi dintr-o gaura de asta trebuie sa se intample ceva, o lovitura barosana. Mie mi s-a intamplat , incerc sa ies din zona asta de mizerie si dezonoare in care am intrat doar ca pentru asta trebuie timp. Unde mai pui ca acum a intervenit si imprumutul lui dorel -cat de idiot am putut fi!--chestie care imi subtiaza si mai mult banii deoarece trebuie sa platesc si banca lui.
















vineri, 8 mai 2015

Doamne ajuta.

Cum isi aduce omul aminte de Dumnezeu doar cand e la belea. Este o problema si faptul ca nu stii cum sa fii credincios , te asculta Dumnezeu daca tu pana acum nu ai facut nimic pentru credinta ta?Ei da e si cazul meu.Pe de alta parte am tot crezut ca important este ce fel de om esti, ce ai in suflet dar cine mai stie.