vineri, 26 august 2016

Timpul

Asteptam uneori sa treaca mai repede din diferita motive chiar daca realizam ca e irepetabil. Trecerea timpului inseamna trecerea vietii.








miercuri, 24 august 2016

stres

Chestia e ca nu mai pot cu starea asta necontenita de ganduri ,probleme , situatii limita la care tot trebuie sa caut solutii pentru inca o luna sau cateva zile. Pana cand mama dracului o sa ma frec asa ?

marți, 23 august 2016

....tot penibil 2

.....Unde mai pui ca sunt angrenat intr un proces de curatenie, cu varuit, spalat , vopsit  iar astea costa. De domeniul comediei este ca am inceput de vreo doua saptamani si abia am reusit sa dau la spalat tot ce am avut, proces ce ma costat chiar o gramada de bani.Desi cea care imi spala este sora mea pretul pe care il vrea este exorbitant. Vita asta de fiecare data cand ma prinde cu rufe pentru spalat cere sume de bani  care in mod normal nu se justifica. Starea mea este deplorabila , ma simt ca o ghena.

luni, 22 august 2016

Tot penibil

Cred ca ma gasesc in cea mai penibila situatie din ultimii multi ani. Nimic nu mai imi merge , nimic nu se mai leaga cum trebuie -din cauza mea evident- am ajuns la penibilitatea aia extrema care ma face sa ma intreb in ce parte o apuc.Toate situatiile astea parca nu se mai termina si am starea aia ca nu am convingerea ca se vor termina vreodata desi e clar ca in trei luni termin banca si ar trebui sa fie altfel.Problema este ca pana atunci te faci suficient de rahat incat nu stiu daca o sa ma pot reabilita vreodata. Ceea ce eu nu am facut in ultimul an este ca desi am constientizat cauza nu am reactionat in consecinta.Nu spun ca nu am vrut, doar ca conjunctura situatiilor era de asa natura ca am tot amanat o decizie clara.Acum din nou realizez ca trebuie sa imi caut de treaba de acum si sa imi vad de mine sa las dracului tot ca m am saturat. Psihologic sunt la limita , nu stiu cat mai pot rezista , parca a dat iama cu necazuri in viata mea si ma simt ca un rahat .Teoretic imi trebuie doua luni echilibrate de viata si totul intra in normal dar de cate ori am incecat a intervenit cate ceva care ma scotea traseul propus. In felul asta ma ingrop in datorii de un an de zile si parca nu mai pot sa ies.In situatia de fata habar nu am ce sa fac, prevad un uragan care nu o sa aduca nimic bun.Chestia e ca la inceputul lunii viitoare este posibil sa primesc nista bani de la Cristina din Anglia-mi a mai trimis- dar cum pacific lucrurile pana atunci deoarece mai sunt vreo doua saptamani.Pana atunci astia ma pun la protap.Am ajuns ca astept cine mai vine sa platesc o factura sau alta si eu nu am banii pregatiti, situatii penibile.












rahat

In mare rahat.

Probleme

Acum , nu stiu cum sa impart banii deoarece datoriile sunt mai mari decat bugetul. Cred ca de data asta o sa am probleme. Am inceput sa ma satur dar tot eu sunt de vina, nu pot scapa de creanga legata de gat, parca mi-e si mila doar ca ma impresoara rahatul.








vineri, 5 august 2016

Anii si sanatatea

Constat tot mai intens ca trecerea anilor ma afecteaza din punc de vedere al sanatatii. E complicat, am o problema la spate care imi da mari batai de cap, la bazin iar am o problema ceea ce face sa stau ceva mai greu pe internet.Trec eu peste ele dar observ ca de la an la an durerile sunt tot mai complicate.Solutia ar fi sa fiu mai preocupat de problemele mele de sanatate decat de alte chestii. Deocamdata nu reusesc chiar daca fac pasi in acest sens, in timp insa sper sa ma preocup mai mut de sanatatea mea.Afara este cand torid intre 30 si 40 de grade, cand rece cu sau fara ploaie.In rest am o serie de probleme care va mai dura pana spre sfarsitul anului odata cu terminarea achitarii imprumutului meu la banca.