miercuri, 28 septembrie 2016

Stres si tensiune

Este foarte neplacut cand astepti de undeva ceva pentru a iesi dintr o problema.Se vede treaba ca atunci cand te astepti -ai o promisiune-lucrurile merg diferit, te tin intr o stare de stres continuu , practic nu poti face nimic altceva deoarece la fundul tau este scadenta .Acum si mai neplacut este cand astepti degeaba chiar daca ai o promisiune. Astazi este cumva ziua dracilor , trebuie sa platesc factura si nu stiu ce voi face deoarece nu am nici un fel de semnal.Ei bine, cam in felul acesta traiesc de doi ani, nu am avut nici o luna linistita din diverse motive, financiare evident.Ma simt de parca sunt in groapa asta de cand lumea si chiar daca practic mai am doua luni de platit la banca , mi se pare asa departe acel moment incat parca este greu de atins.Asta si pentru faptul ca in fiecare luna a trebuit sa rezolv anumite probleme iar celelalte ramaneau la limita pentru urmatoarea luna.Mai am treaba prin casa, pe afara dar nu am chef sa ma apuc de nimic , nu pot cand stiu ca am o problema cat casa si acusi vine ala dupa bani iar eu nu stiu ce sa ii spun.Bineanteles, initial eu am sperat ca la data asta problema este deja rezolvata doar ca nu am primit inca acel telefon salvator.











luni, 26 septembrie 2016

La fel

Curatenia am avansat o destul de mult, pot spune ca sunt aproape de final. Asta s a rezolvat dar din nou sunt pe minus deoarece nu stiu cum sa gasesc bani sa imi platesc cablul si internetul.Uneori asteptarile nu ma ajuta fapt pentru care iar si iar sunt in aceeasi situatie.In situatii de astea limita este clar ca e ultima luna cand ma gasesc in situatia asta.Dar ce fac acum?

duminică, 18 septembrie 2016

curatenie

De doua luni ma tot pregatesc de curatenie si pot spune ca abia e douazeci la suta.Spre  sfarsitul saptamanii viitoare , cam de pe 22 sept.o sa incerc sa avansez la nouazeci la suta.Chestia e ca de doua luni prin casa e ca la nebuni , a trebuit sa stau asa nu am avut ce face.Si cand spun asta spun ca imi mai trebuie o gramada de bani.Niciodata nu am stat asa si atat de mult dar asta e situatia.De fapt nici nu mai rezist , nu stiu cum ma voi descurca in continuare dar nu pot forta nimic.















miercuri, 14 septembrie 2016

Intre doua lumi

Asa pare. Ma simt cumva plutind intre doua lumi, lumea mea si lumea reala.Parca nu ma mai pot dezmetici in totalitate.Sunt in gaura neagra a dracilor si astept sa vad daca in urmatoarele doua trei luni ies dracului de aici.









marți, 6 septembrie 2016

Nerabdare

Ma gandeam de cand sunt eu in situatia asta de rahat. Fara sa imi dau seama , a inceput acum vreo cinci ani jumate dar abia acum de un an jumate simt ca sunt pe gard. Daca mai pui lunile pana la sfarsitul anului , rezulta ca am doi ani de chin de rahat de prostie si suferinta de rusine si evident lipsuri.Ce a generat tot rahatul asta? O asociere facuta fara minte-dureaza si acum dar incet se sparge- m am bucurat de ceea e nu prea avusesem , fara sa stiu cat si pana cand.Ei bine acum imi pare rau , cu atat mai mult cu cat eu  m am atasat de aceasta persoana insa e mincinoasa prefacuta si curva curvelor.Asta pentru ca se freaca cu toata familia-iti vine sa crezi?-Probabil trebuia sa am in viata si o astfel de experienta .Oare este bine sa fii corect sa ajuti o persoana dar sa ai si anumite asteptari de la aceasta?Oricum ar fi , forma  acesta de relatie nu mai este posibil , nu mai vreau chiar daca nu imi vine bine deoarece stiu ca acum ii e cel mai greu, dar si mie mi e  foarte greu si nici ca ii pasa.Numai de bine.

vineri, 2 septembrie 2016

Septembrie

Am impins cumva situatia spre luna aceasta, pe 22 sau 23 voi fi oarecum in regula.Am schimbat culoarea asa de amorul artei.Ar trebui sa dau cu sutul la toatesa nu mai imi pese mie de nimic si sa imi vad de viata mea. Osa fac si asta dar trebuie sa astept momentul potrivit.