joi, 31 mai 2018

realitati

Eu sunt prins intr e doua realitati , ambele dependente de bani. Cum spuneam , din nou simptomele de la mana se accentuiaza, incep sa semene cu cele de acum multi ani cand a trebuit sa merg la operatie.Atunci era alt context medical, spitalele erau spitale, doctorii isi faceau treaba fara sa conditioneze cu \\plata\\ unor sume de bani cum este acum.Astfel, pentru a merge acum la spital pentru acelasi  tip de operatie este nevoie de 5000de lei cel putin plus inca 1000 pentru drum . Nu cred ca in viitorul apropiat pot face rost de atatia bani.Nu stiu ce am sa fac, este expresia care ma scoate cel mai mult din sarite deoarece in ultimii ani de multe ori am fost pus fata in fata cu o astfel de realitate ,un motiv si acesta pentru ca inca mai am un an de platit la banca. Din motive combinate am renuntat la tigari si cafea, pot spune acum asta fara nici o retinere, acum cred ca voi fi nevoit sa renunt si la altceva ,sa las viata sa faca asa cum trebuie. Problema este ca in contextul actual nu mai pot \\sustine\\ efortul respectiv. Gandind realist, nu ar fi trebuit sa fiu confruntat cu situatii de astea penibile , dar pentru asta ar fi fost necesar sa nu ma implic in caruselul asta amoros, -mai ales ca are mai multe personaje - . Am zis.

luni, 28 mai 2018

banca

Facand calcule , am constatat ca mai am de platit 12 rate la banca, rate de cate 400 de lei. De vreo sapte ani nu mai scap de bancile astea, lunar o gramada de bani trebuie sa dau fara sa mi dau seama de ce i am imprumutat si ce naiba am facut cu ei.Acum e clar si \\sponsorizarea\\ pe care o fac , o parte au mers acolo iar eu ma chinuiesc sa platesc sperand sa scap dracului odata. Inca un an e mult, tare  mult mai ales ca suma este dubla fata de cat am luat.Complicat.

duminică, 20 mai 2018

omul....

Omul l a inventat pe Dumnezeu ca sa  faca nefericirea mai tolerabila.
Sigmund Freud.

necunoscut prin lume

Am o stare destul de proasta, si psihologic vorbind.Uneori am impresia ca sunt intr un tunel aflat si acesta intr o miscare haotica , o descurajare a tot si toate cand vad ca nimic nu merge cum trebuie iar scadenta m a ajuns.Simt si un fel presiune a inutilitatii in care traiesc , a imposibilitatii de a evada din pozitia asta de\ rahat cu ochi \ , de a putea sa mi fac viata mai suportabila , mai placuta si lipsita de presiunea aia stresanta ca tot timpul ai de rezolvat o problema complicata ce tine de regula de lipsa unor bani necesari, exact ca in situatia de fata. O voce interioara de a mea ar putea sa mi spuna ca suta la suta vina este a mea pentru situatiile critice in care ma gasesc de ceva timp. Asa o fi , dar nu am vrut decat sa simt si eu altfel gustul vietii care poate in regim normal mi ar fi fost interzis.Sper ca sa rezist clatinarilor fizice si morale , mai ales ca de fapt totul depinde de niste amarati de bani--o suma marisoara--, altfel nu mai stiu ce sa fac.Eu m am remontat singur si intotdeauna am sperat ca va veni momentul in care sa am si eu ceva de spus in aceasta viata, despre viata si de tot ce ne inconjoara. Anii au trecut iute, eu fiind doar un \\ necunoscut prin lume\\ , neputand sa fortez barierele nici cu mintea nici cu alte calitati.Din nou asteptare...

nu vreau sa stiu

De acum sunt intr un fel de numaratoare inversa. In acest mic interval trebuie sa gasesc o mie de euro plus transportul , pentru a putea sa merg la un spital. Mana dezvolta simptome pe care nu le am mai avut de dinainte de operatie.Fac tot ce pot cu ce am sa mai aman momentul mai complicat pana ce gasesc o varianta pentru bani.Ar trebui ca nimic altceva sa nu mai conteze , dar este foarte greu, nu pot decat sa sper la o interventie divina deoarece alta sansa nu am. Cumva, singur in multi ani mi am anulat sansele. Ce sa mai zic, Doamne ajuta, doar ca el nu ma ajuta pe mine.

joi, 17 mai 2018

liniste aparenta

Este clar ca acum cand sunt pe gard am renuntat la tigari. Intrebarea este daca nu cumva este prea tarziu. Chestia asta trebuia facuta cu vreo doi ani in urma, iar eu in ultimii doi ani parca am fumat mai mult decat pana atunci.Incerc fel de fel de variante , rezultate nu se vad, sunt intre doua ciocane , nu stiu pe care sa il evit, deci, totul devine foarte complicat.Voi vedea.

vineri, 4 mai 2018

intrebari

Din nou mi se pare ca timpul trece prea incet, in conditiile in care simptomele de la mana sunt tot mai intense iar eu nu stiu ce sa fac. Nu pot astepta prea mult, vor aparea durerile si voi fi vai de capul meu. Ce sa fac oare, imi trebuie bani , de unde sa ii gasesc?

joi, 3 mai 2018

De unde....




Cu voie sau fara, ceva ce parea imposibil s a realizat. Ei bine am deja trei zile de cand am renuntat la tigari si este clar ca de frica abia am reusit sa gandesc mai clar. Acum incepe alta problema--singura cu adevarat gava de 28 de ani si anume ca am din nou simptome gave la mana, circulatia in artera operata demult s a deteriorat , ceea ce inseamna ca tromboza a redevenit cronica . Ce urmeaza nu stiu, cred ca platesc ignoranta anilor trecuti, de fapt a ultimilor sapte ani.De unde Dumnezeu gasesc eu o caruta de bani pentru a merge la un spital?


marți, 1 mai 2018

ce voi face?

Este vara in toata regula, dupa temperaturi evident. Acum cat va tine nu stiu. In ce ma priveste, este destul de complicat deoarece cred ca am ajuns in stare de alerta cu mana , simptomele sunt tot mai intense, apar acele dureri care ma pot pune intr o mare problema.In situatia asta este nevoie de multi bani , operatia la mana , transportul si ce mai e . Evident nu am nici un ban , daca lucrurile evolueaza alert , o sa fiu intr o grea problema. Intrebarea este ce sa fac?