miercuri, 30 septembrie 2020

pandemie, alegeri. necazuri.

 Este clar ca dupa frica de corona virus , am problema cu mana care prezinta tot mai mult simptomele de altadata, imi scade puterea si siguranta in mana , aceasta obosind cand fac anumite lucruri.In conditiile actuale si dureri, amorteli  , nici nu te poti gandi la un spital decat daca te ia la urgente deoarece riscul de imbolnavire este foarte mare .Astfel s au depasit 2000 de cazuri de imbolnaviri pe zi , ceea ce ste foarte grav si efectiv nu stii ce sa faci.Ei bine , in aceste conditii grele s au facut alegeri locale , politicienii in frunte cu acest presedinte iresponsabil netinand cont de nimic , important pentru ei fiind posibilitatea castigarii unui scor bun.O situatie ca asta nu cred ca s a mai intalnit , cu atatea probleme la nivel national.Dar evident ca ma preocupa situatia mea de sanatate , fiind vorba si de situatia critica in care daca ai o problema nu gasesti nici un spital unde sa mergi deoarece pe langa ca nu te primeste din motive clare si anume riscul de contaminare plus lipsa sectiilor respective din spitale ocupate acum cu bolnavi de corona.

sâmbătă, 26 septembrie 2020

mana si iar mana

 Aceeasi problema, mana si iar mana. Ma intreb ce voi face? Mana incepe sa ma doara , sa oboseasca etc.Ce voi face Doamne?

luni, 21 septembrie 2020

ce va fi?

 De astazi simt parca mai intens durerile de mana care incet devin precum cele de acum treizeci de ani.Dupa atata timp de ce mi a fost  frica se vede ca nu pot scapa.Habar nu am ce sa fac sau ce o sa fac.Din cauza problemelor la stomac nu pot lua medicamente pentru circulatie asa cum am  facut in ultimii ani.Este o mare problema deasemeni aceasta pandemie care imi trduce aproape orice posibilitate de a ajunge la spital la un moment dat.Ce o sa fac cand totul se va accentua , vor veni dureri insuportabile si voi fi in mare pericol?

duminică, 20 septembrie 2020

frica continua

 Mi se pare ceva in neregula deoarece am parca niste simptome ciudate. A revenit parca un fel de ameteala , stomacul cu ceva simptome pe care le credeam oarecum trecute-de asta mai iau pastile de stomac- si in general ceva neclar care de vreo zi am simtit ca parca ceva vechi mai revine sau cine stie. Nu fac nimic neconform , tin regim in continuare iau pastile si ulei de in de o perioada buna de timp . Ceea ce am gresit a fost ca am primit copilul ala la mine si am facut teme cu el, stand evident unul langa celalalt.Adevarul este ca un timp am uitat parca de realitatea in care ma gasesc chiar daca eu cred ca am respectat ceea ce trebuia. Spaima vine de la sagetile pe care la simt prin cap si nu stiu cum sa interpretez.De acum , se va trai cu frica , mai ales persoanele care au o anumita varsta si chiar anumite boli asociate, niciodata nu stii starea reala de sanatate pe care o ai.

sâmbătă, 19 septembrie 2020

necazuri -ca de obicei.

 Traiesc intr o mare de probleme , fiecare ma ameninta prin specificul ei. Intai amenintarea de corona virus , unde eu pana acum am primit in casa doar copilul si i am facut teme de trei ori. Este clar ca nu se mai intampla , si pana acum am acceptat doar ca mi e mila de copil , nu poate invata mai nimic.Apoi problema de la mana unde am simptome tot mai evidente deoarece de cinci luni nu mai iau medicamente de circulatie din cauza stomacului.Si orice alta problema de sanatate care poate aparea dar nu ai unde sa mergi deoarece spitalele sunt toate pe pandemie , apoi ti e frica sa mergi deoarece te poti infecta cu corona virus.Tara e o harababura , lumea e o harababura, te uiti in jur si nu iti vine sa crezi ce a ajuns lumea.Consider ca lumea in ignoranta ei , a facut primul pas spre autodistrugere , Dumnezeu chiar nu mai rabda gunoaiele astea.Am zis.

miercuri, 16 septembrie 2020

Doamne Ajuta.

 Evident ca problema principala este ,, cum ma simt ?..Nu stiu ce sa spun, acum cu pandemia asta de Corona virus ,este complicat sa interpretez , mai ales ca am niste copii care vor sa le fac teme , acum ca a inceput scoala.Pe langa asta am si problemele mele curente de sanatate pe care le tratez cum am facut pana acum, insa , nu pot inca sa spun unde ma aflu referitor la aceasta problema.Prin casa , am facut un pic de curatenie, fara sa dau cu var , insa este bine si cel putin deocamdata sunt multumit.In rest , Doamne Ajuta.

miercuri, 2 septembrie 2020

unde ma aflu?

 Afectiunile mele care uneori imi lasa loc de respiratie, ma avertizeaza periodic ca ma aflu intr o zona de risc crescut si niciodata o zi nu poate semana cu cealalta.Asta este o remarca care sa precizeze ca daca scriu mai rar in ultimile zile nu inseamna nimic.Problemele mele sunt aceleasi, in special stomacul, apoi circulatia la mana este deficitara deoarece nu mai iau tratament . Sunt zile cand poate mi e prea bine , dar stiu cum  sta treaba deoarece urmeaza zilele normale care imi arata unde ma aflu.