marți, 29 august 2023

eu


 Uneori se mai complica situatia cu tensiunea si imi dau seama cat de fragila este situatia mea vizavi de afectiunea la inima.Incerc sa pastrez tensiunea arteriala la 10 sau 11 ,cu pastila pe care o iau TRIPLIXAN.Ce poti astepta la varsta mea si destule probleme de sanatate pe tot timpul scurs pana acum.Osituatie neplacuta este si faptul ca nu pot strange o suma de bani 4 , 5 mii de lei deoarece tot timpul apare cate ceva de facut de cumparat , tot ce este necesar evident.

luni, 28 august 2023

dependent de o pastila.

 Astazi cumva mi a crescut puin tensiunea . La anumite perioade se intampla asta si evident ma ingrijoreaza. E greu cand depinzi de o pastila......Niciodata nu stii la ce sa te astepti. Esti la mana destinului, foarte greu.

duminică, 27 august 2023

valtori

 Multe as vrea sa scriu dar tot nu inteleg de ce parca nu am chef. Ar trebui sa intru in profunzime in viata mea , in felul acesta ar fi o gramada de lucruri de spus.Dar cum spuneam nu am determinarea sa scriu si iar sa scriu cu toate ca stiu ca doar asta va ramane cu numele meu.Cum m as caracteriza  acum este greu de spus deoarece este important din ce parte as privi lucrurile. Din perspectiva varstei nu mai am decat sperante de viata de zi cu zi fara a privi prea mult in fata.Din perspectiva dorintelor mele , am una de multi ani , nu se mai indeplineste. Evorba de bani de la loto pe care as vrea sa i castig pentru a putea pleca de aici.Pana acum desarta si asta.Dar e clar ca cea mai importanta dorinta implica starea de sanatate , aici cum e destinul , in situatia mea influentele pot fi nestiute sau imposibil de accesat. Sunt la mana destinului. Mi ar fi placut sa scriu zi de zi despre lucruri frumoase de lucruri pe care incerc sa le realizez , numai ca realizarile mele se opresc prin casa. . Din multele aspiratii , de a lungul timpului nu am realizat nimic , ramanand cu visurile de zi sau de seara.

vineri, 25 august 2023

eu

 Sa zicem ca as avea multe de scris , uneori chiar mi ar placea. Problema este cu cheful pe care il pot avea sau nu.Se intampla destule lucruri despre care ar trebui sa scriu , cel mai important fiind starea mea de sanatate.Evident ca la varsta mea poate fi un subiect de evidenta dar nimic nu se mai poate schimba , sunt pe alunecare , sunt pe lupta din vesnicul razboi care este viata mea. Tot timpul am dus lupte insa razboiul continua. Deasemeni fiindca miscare fac destul de putina apar semne ca ma ingras si trebuie sa vad cum fac in conditiile in care lista cuce mananc este deja foarte redusa. Cred ca costita pe care o mai mananc in cantitati mici se vede. Problema mai poate cuprinde si lipsa unui efort fizic mai intens . Am mai incercat asta dar efortul creste tensiunea arteriala si deci iese din discutie.Oricum o dau nu am motivatie sa scriu de lucruri mai de zi cu zi doarece problema principala este doar sanatatea . Imi vine destul de greu sa ma gandesc la altceva cand eu am o gramada de probleme de sanatate si nu numai.

miercuri, 16 august 2023

 

As Avea multe de spus , cand scriu imi dispare verva aia de a scrie despre multe.Am o problema deoarece inregistrarile audio video nu sunt compatibile aici pe blog 

joi, 10 august 2023

inima , tensiune , uit?

 La anumite perioade de timp ma trezesc si revin la problema mea grava si anume tensiunea arteriala.M am tot luat cu problemele de zi cu zi , cu curatenii si prostii de astea uitand problema de baza care ma domina de atat de mult timp . Cu multele probleme pe care le am avut vizavi de curatenie am trecut tptul in planul doi si mi am cheltuit toti banii. Acum sunt pe gard pama la intai septembrie . De acum las totul nu mai fac nimic si nu mai cheltui bani de aiurea. DE CAND TOT SPUN ASTA. Da , astazi parca ceva nu merge bine , dupa mult timp.

luni, 7 august 2023

una alta

 Este complicat asa cum este olin de intamplari banale care imi determina mie viata. Eu traiesc in jurul unor astfel de intamplati si situatii care pot fi banale pentru majoritatea doar ca mie imi determina insasi viata.Muncesc in ghilimele cat pot , mai mult sau majoritatea o fac altii . Am facut curatenii , am varuit  am dat cu vopsea si cerdacul , o gramada de lucruri. Mai important este un fel de reparatie la acoperis undeva la peretele bucatariei denspre padure , acolo numai probleme am avut , de aia acolo peretele e praf. Acum incerc sa opresc complet ploaia sa se mai infiltreze sau chiar sa curga pe acolo.