miercuri, 27 septembrie 2023

marți, 26 septembrie 2023

necazuri... doar ce altceva.

 Astazi am avut cea mai rea durere de stomac din ultimul timp. La stomac am mari probleme....

duminică, 17 septembrie 2023

boli..

 Aproape zilnic intervine o situatie de sanatate ce trebuie corectata. De cele mai multe ori situatiile astea mai sensibile apar din cauza produselor pe care le mananc. Este greu  sa aleg ce sa mananc deoarece aproape orice as manca influienteaza ori stomacul ori tensiunea arteriala. Astfel am o mare problema cu ceea ce sa mananc .Astfel variantele sunt foarte putine iar eu repet de regula aceleasi alimente ..E clar ca uneori aproape inconstient mananc ceva care imi face o problema. Intr o zi cu stomacul sau ce o fi astazi cu tensiunea arteriala, trebuind sa mai iau jumate de pastila pentru a reveni la 10 sau 11.Asta pentru ca eu consider si 12 o tensiune marita fapt care ma determina sa o mentin mai mica, cel putin asa cred eu.Altfel spus in fievcare zi sunt eventualitatea de a avea probleme la stomac sau sa am tensiunea putin marita.De fiecare data trebuie sa reactionez cu pastile , evident. De aia spuneam ca viata mea depinde exclusiv de pastile.

vineri, 15 septembrie 2023

doamne

 Ma doare stomacuk.Nu mai trece. Am luat pastile dar inca doare. Pastile iau de dimineata.

grav

 Din nou am probleme la stomav. Se intamola de cateva zile ca o durere surda continua de intensitate mai mica,Acum de exemplu ma simt foarte prost , in afara de trombex nu am luat ceva care sa faca rau. Asta e teoretic , am o problema complicata la stomac si acum cumva s a agravat. si nu stiu ce sa mai fac. Sunt in grea situatie cu stomacul. Nu stiu ce voi face.

marți, 12 septembrie 2023

mai.....atent

 Nu se poate sa treaca timp fara o problema de sanatate.Si cele vechi au intaietate , de aceea problemele de la stomac sunt foarte cmplicate. Pentru stomac iau in mod normal o pastila zilnic dar am zile cand iau si doua sau trei. E o problema , a fost ieri si cumva parca si azi e cumva acolo. Nu pot decat sa iau pastile si sa insist din nou pe regimul alimentar pe care uneori il evitam dar cu aceleasi alimente ca pana acum. Orice deviatie ma costa si trebuie sa fiu din nou mai atent.

joi, 7 septembrie 2023

eu


 Dimineata am o perioada treaba dupa care ma linistesc si nu mai fac mare lucru. De un timp mi a disparut intr o masura mai mica sau mai mare dorinta de a face cat mai multa treaba in limita motivatiei de moment. Acum mai putin motivat mai mult obligat de necesitati si de nevoia de a face cate ceva de a ma simti util dar miscarea face bine.Acum si momentele in care scriu pe blog sunt tot mai putine desi as avea multe de spus pur si simplu nu am chef.Dar voi continua si mai sunt zile cand scriu mai pe larg si mai mult.

miercuri, 6 septembrie 2023

complicat

 Am intrat in septembrie , s a mai racit afara , toamna se face simtita iar viata are cursul si implicatiile ei fara a putea schimba ceva.Eu ma simt cand mai bine cand cu anumite probleme , este aceeasi lupta pe care o continui cu afectiunile mele precum si cu mine insami.Nu intotdeauna ceea ce faci da si rezultate pe masura asteptarilor de aceea nici o zi nu seamana cu precedenta.Psihic si moral nu stau tocmai bine , ma straduiesc doar ca viata si implicatiile mai ales morale se suprapun cu problemele de ordin fizic si toate creeaza stari care pot fi de orice natura. Eu sunt cu multe probleme de sanatate si nu totdeauna poate lucrurile pe care le fac sunt si cele mai indicate.In alta ordine de idei starile de normalitate in conceptia mea desigur se despart foarte putin aproape nesesizabil de cele cand simt ca ceva nu este in regula .Deci viata mea are acelasi curs intre bune si mai putin bune , stare care persista de foarte multi ani iar acum ca am ajuns la 67 de ani parca trebuie sa acepti ca nu mai este loc de sperante fara fond asa cum m am hranit cu aste toata viata.E complicat si ma intreb multe lucruri dar evit orice raspuns.