vineri, 31 octombrie 2014

4-inca... patinez.

Am facut iar o gafa , nu stiu de ce nu  ma pot abtine parca ar fi boala.Sper si cred ca e ultima oara. ultimul semn de slabiciune.

joi, 30 octombrie 2014

3--incet.

Este posibil ca dumnezeu sa ma ajute, cred ca azi am evitat la mustata o anumita situatie.Este clar ca parca mi-e mai bine, fac cate un pic de treaba si incerc sa intru in cotidian deoarece pana acum am fost oarecum rupt de viata mea reala.Nu imi trebuie decat trei luni in viata reala fara sa mai fiu fraier si intru in normalitate. Cum am putut eu sa o tin asa atata timp ? De fapt ceea ce conteaza e daca merita sa faci sacrificii pentru cineva. Ei bine indiferent de context sacrificii trebuie sa faci numai pentru tine.Nu o sa mai fac pentru nimeni niciodata, acum sunt in gaura si imi trebuie sase luni sa ma echilibrez , dupa aia




vad eu.

marți, 28 octombrie 2014

2

Inca nu reusesc sa ma apuc de cele ramase si greu de remontat.Asta si pentru ca nu stiu care e situatia mea de sanatate , totul pluteste inca im incertitudine. Afara a fost destul de frig, iarna se vede la orizont si nu pot spune nici pe departe ca sunt pregatit.Deasemeni se poate sa am putin noroc prin faptul ca necazul meu-unul din ele-  sa se rezolve singur, poate reusesc si eu detasarea. Astazi am facut unele treburi cotidiene si sincer as vrea sa pot din nou sa fac cat mai multa treaba, in situatia asta nu am fost niciodata.


luni, 27 octombrie 2014

Ziua 1

Astazi m-am trezit cu chef de treaba doar ca nu prea am putut face multe. Nu am inca putere , ma ia cu ameteala de cap la orice miscare brusca , mai ales daca ma aplec .Afara incepe frigul , de acum incep alte probleme cu caldura din casa deoarece trebuie sa fac ceva , noaptea se face frig. Trebuie sa ma eliberez de ielle , dar e mai greu decat am crezut, uneori am impresia ca chiar sunt posedat de draci.De acum o sa scriu in fiecare zi, voi da forma unui jurnal de lupta zilnic deoarece de acum eu lupt pentru orice.



vineri, 24 octombrie 2014

Am fost.

Am fost la control , nu mi-a spus mare lucru. La plamani cica nu am nimic , problemele fiind de la deformarea de coloana. O sa vad ce o mai fi.

miercuri, 15 octombrie 2014

poate .....asta o sa ai de acum, am rupt nenorocitul ala de lant.

In seara asta era sa cad in plasa veche dar parca un noroc a facut sa scap iar. Daca a crezut cumva ca merge tot asa s-a inselat si fara sa vrea m-a ajutat. Cumva nu am rezistat si am facut ce nu trebuia dar maine chiar ii pun capat definitiv cu subiect si predicat. Cat urasc ultimii doi ani din viata mea, cat urasc faptul ca am putut fi asa cum am fost si cel mai greu este sa ma asez pe picioare caci cine stie ce si cum va fi cu mine. In ultimii ani am fost parca sub efectul unui drog sau al unui blestem care isi propunea sa ma puna jos. Ei bine a reusit si ce e mai rau e faptul ca totul am facut eu constient , fara sa am momente de trezire , sa privesc limpede si sa vad ca cineva ma foloseste. Sa foloseasca pe ma-sa ca de acum inchid robinetul chiar de tot fara sa-mi mai pese.Ce pacat , ce  m-a facut pe mine sa trec prin asa ceva?


luni, 13 octombrie 2014

Da

O ultima sansa


Aceea zi cand te-am cunoscut
Acolo, unde totul a inceput.

Te astept zi si noapte
Ca sa mai vad odata,
Cum ar putea fii macar
Aceea speranta inca ramasa.

Mereu te vad frumoasa
Exact ca la n-inceput,
Si nu stiu daca merit inca
O ultima ascunsa sansa.

Astazi, este prima mea zi
Din restul vietii mele,
In care caut sa gasesc
O ultima clipa de speranta.

Tot ce imi doresc acum
Vreau sa-mi fii aproape,
Pentru a putea invinge timpul
Care iti da mereu o sansa.

Poate,macar odata voi reusi
Sa-ti dau din suflet o mica parte,
Ca tu sa simnti sau...a incerca
Traind cu mine, intr-o alta viata.

Iubirea traieste printre noi
Atunci cand dragostea renaste,
Sa crezi in acel destin al tau
Cand rostesti cuvantul...SANSA

Totul este despre speranta unei noi sanse, pe care incepi sa o iubesti asa cum altadata o considerai foarte apropiata de tine...





















O sansa.

Uneori ma gandesc daca toata situatia asta complicata in care am ajuns nu este cumva produsul unui destin ce trebuia sa curga astfel si nu cum imi mergea pana acum vreun an jumate.In situatii de astea totul se adapteaza incet fara sa realizezi numic, te aduce in situatia implacabila de a deveni neputincios in fata unor situatii pe care mai ieri le controlai fara probleme. Pot sa dau vina pe orice, sunt realitati dar nici in cele mai negre visuri nu mi-am imaginat ca pot eu ajunge intr-o astfel de situatie. De la sanatos , puternic, cu bani, am ajuns acum bolnav la greu, dator la greu , un specimen demn de mila. Si toate astea de la o femeie pentru care am cheltuit bani la greu ,iar acum constat ce greseala am putut face sa ma nenorocesc pentru o curva care nu te vede daca nu ii convine cat primeste. Dincolo de orice eu am ajutat-o puternic dar e ca si cum ai trece apa prin sita , nimic nu se cunoaste si nu recunoaste. E o situatie demna de nebunie cronica cand constati ca devii cel mai rau iar altii devin peste noapte cei buni cu care vorbeste scarba dracului de mine.Evident ca e destul de proasta sa creada ce ii spune unul si altul, cert e ca ei doar profita de ea si o lasa vorbind singura iar si iar fara sa vada nimic de la ei decat eternele promisiuni. Acum nu stiu daca e prea tarziu pentru sanatatea mea dar m-am desprins de tot si o sa incerc sa vad daca destinul imi mai da o sansa.

sâmbătă, 11 octombrie 2014

la subiect..

Da.

un adevar...

De ce am ajuns in situatia asta este simplu. M-am atasat de cea mai ordinara curveta din lume , am incercat sa o ajut dar evident ca nu se satura , e invatata cu grupul , oricine iese cu banul e clar. Da, pentru una de asta m-am nenorocit eu. Dar mai spun asa, Dumnezeu vede si o sa-i de ceea ce trebuie.Amin.

vineri, 10 octombrie 2014

nu stiu...

E complicat deoarece parca e tot mai rau si nu pot face nimic inca vreo zece zile.




miercuri, 8 octombrie 2014

frisoane...

Totul pare dintr-un film de groaza , iar eu sunt cine altcineva decat cel aflat la voia intamplarii si a unui destin ce trebuie sa se implineasca.

marți, 7 octombrie 2014

cadou

Nu imi doresc decat putin mai multa sanatate.

La multi ani

Da , astazi fac cincizeci si opt de ani. Retrospectiv anul asta a fost cel mai negru din toata viata mea. Nu am nimic pozitiv de consemnat, sunt in situatia unuia care a fost bogat si a scapatat. Pentru ce am facut ce am facut? Pentru ca am vrut ceva altfel doar ca nu mi-am imaginat ca o sa ma ingrop in datorii iar cand vine boala--intentionat se intampla, asta e soarta--sa nu poti face nimic. Te uiti in jur si nu prea iti convine. Nu pot sa spun decat Doamne ajuta.