marți, 18 noiembrie 2014

Sa dea dracii

Cred ca ce mi-am propus eu este mai dificil decat am crezut.Am senzatia ca ies si ceva ma ingroapa iar.

joi, 13 noiembrie 2014

15-16-cred ca imi vreau linistea inapoi.

Ieri ca de obicei am recidivat si nu m-am putut abtine--cred ca am o boala--Asta a facut ca era sa ajung iar de unde am plecat doar ca astazi am mai fost salvat inca o data. Ce e javra javra ramane si trebuie tratata asa cum ii place. Atat de mult ma lupt sa ies din gunoiul asta si inca nu vad ca de fapt cum e cu gunoiul. Am curajul ca de acum nu imi mai pierd controlul si o sa continui asa cum mi-am propus.Ma bucur totusi deoarece chiar aveam o problema , riscam sa o iau de la capat.Acum asta e problema de moment a vietii mele, trebuie sa scap de dracu pentru ca dincolo de orice chiar nu ma mai recunosc.Trebuie sa-mi reiau macar cat de cat viata mea, trebuie sa nu mai cobor mai mult deoarece  risc sa ajung de rasul lumii.--si pentru cine? imi vine sa vomit.De ceva timp nu fac mare lucru , cu toate ca sunt impresurat de mizerie si trebuie sa mai fac curatenie dar deocamdata pur si simplu nu am nici un fel de chef. Cum spuneam nu ma mai recunosc. Ce poate ajunge un om atunci cand nu judeca cu ce parte a corpului trebuie . Se uita , vede ca se prabuseste si parca dracii din interior il trag inainte. Mai greu dar scap eu.


marți, 11 noiembrie 2014

14-treaba

Astazi am rezolvat cu lemnele pentru vreo doua luni,sunt lemne bune si din punctul asta de vedere sunt linistit.In fiecare zi imi propun o serie de activitati doar ca in ultimul timp nu reusesc sa ma si tin de asta.Treaba e ca din mai multe motive respectul pentru mine insumi se duce dracului tocmai ca urmare a faptului ca vad cat am putut sa decad in perioada asta pentru o nebunie pur si simplu din care atat de greu ies.E ceva legat de termenul de dependenta pe care l-am ignorat intotdeauna si iata sunt dependent de un ---drog-- de care sper ca am inceput deja sa scap.

luni, 10 noiembrie 2014

vineri, 7 noiembrie 2014

10-nimic

Chiar daca programasem eu sa fac unele lucruri, nu prea m-am omorat , de fapt doar am gatit ceva si in rest nimic. Nici macar nu am facut putin curat, o sa recuperez maine daca o sa am chef si  sa pot evident.In rest sunt prins oarecum intre probleme. Mai intai luna asta nu ies cu banii cum trebuie, o sa-mi ramana iar ceva neplatit deoarece am din nou un cont destul de mare din care ca de obicei foarte putin e pentru mine. Oricum este clar si pentru mine ca a scapa din asta ca si cum te-ai lasa de fumat, este greu dar trebuie sa reusesc.Nu pierd nici o ocazie sa ma admonestez de unul singur realizand ce prostie monumentala am putut face timp de vreo doi ani.Sa te redresezi din situatia incare esti pe gard , presupune si timp si ceva hotarare mai mare-care vine-.



marți, 4 noiembrie 2014

8-activitate la greu

Chiar daca nu m-am trezit cu un chef de treaba nemaipomenit , totusi astazi am facut mai multa treaba decat in zilele precedente, asta insemnand cateva luni.In casa este o gramada de lucruri ce trebuiesc facute insa nu prea stiu daca anul asta o sa fac ceva mai mult decat in ultimul timp.Se intampla asa deoarece inca nu m-am linistit cum trebuie si am cont de platit si luna asta , evident partea cea mai mare este din alta parte.Eu incerc in continuare sa separ apele in sfarsit dar e o treaba grea dar se va intampla.





luni, 3 noiembrie 2014

7-greu de ucis-

E greu sau foarte greu sa scapi dintr-o gaura neagra. Odata intrat te zbati sa iesi dar ca intr-o mlastina te afunzi mai tare.Eu fac eforturi dar bat pasul pe loc deoarece nu ma desprind-inca-.Cat o mai fi de trait in situatia asta degradanta nu stiu doar ca timpul fizic parca nu ma ajuta. Fac si pasi inainte dar si inapoi , astfel ca la numaratoare sunt tot pe gard.As spune ca e o forma de dependenta idioata greu de ucis in interiorul meu.In ultimul an si jumatate am trecut prin multe situatii jenante pentru pretentiile mele,s-a dus dracului toata aura mea de boier ajungand sa am datorii pe care le platesc mai greu.Astazi deasemeni a trecut fara sa fac mare lucru , cu toate ca imi programasem cate ceva. Fizic inca nu stiu cum ma simt, am unele simptome vachi dar si altele noi insa inafara de dureri prin mana dreapta ce au drept cauza faptul ca nu am mai luat anticoagulante de cateva luni din cauza ca am luat alte pastile ce nu se potriveau cu anticoagulante, nimic.

duminică, 2 noiembrie 2014

6-duminica, alegeri prezidentiale.

O zi care nu are nimic special doar ca incerc sa ma remontez daca pot spune asa pentru a rezista presiunulor care vor veni de maine. A fost zi de alegeri prezidentiale, primul tur al acestora si sunt curios sa vad ce vor alege romanii deoarece cred mai mult ca ne meritam soarta. Tara a fost deja impartita , interesele personale ale acestei sleahte de hoti este alta decat a populatiei si evident populatia este cel mai idiot specimen de pe pamantul asta.Ce ramane de facut se va vedea si probabil imi voi da si eu cu parerea. Acum este primul tur, le dau o sansa romanilor sa aleaga ca un popor nu ca niste marionete. mai ales in turul doi peste doua saptamani. Am zis.

sâmbătă, 1 noiembrie 2014

5-mai greu decat am crezut.

Deoarece ieri am dat-o in bara acum stau si caut solutii. Eu trebuie sa scap nu sa ma afund iar. O sa fie ultima reduta pe care o daram deoarece nu o pot cuceri. Mai am problema iesirii din zona conturilor , sa traiesc ca pana acum un an si evident sa arunc nebuniala gunoi. Doamne ajuta ca am impresia unei stari de posesie , parca sunt dependent de un drog. Sa il ia dracu.