joi, 27 septembrie 2018

idiot

Oricum o dau si orice as face nu se schimba nimic.Sunt pe aceeasi craca aproape rupta fara posibilitatea de a ma agata de ceva.Este destul de neplacut sa reiau iar si iar aceeasi situatie , sa strig in neant fara sa vad , fara sa apara intr un fel o posibilitate de a merge la spital.In rest, inca ma ocup de treburile mele ,inca mai fac greseli si pot spune ca inca sunt un idiot .

marți, 18 septembrie 2018

strigat in noapte

Da, un strigat de ajutor care se va pierde doar in neant.Nu are cine sa vina, sa te ajute deoarece trebuia sa ma ajut singur.Ma doare mana in felul celui  mai sinistru gand care m a bantuit vreodata.Ma trezesc in noapte , ma cutremur cand simt ca mana ma doare tot altfel de la noapte la noapte apropiindu ma de ceea ce simteam acum multi ani cand am avut o sansa, mi e aproape sigur ca acum nu am nici o sansa deoarece conditiile sunt altele iar afectiunea mea de la mana are alte coordonate decat acum 29 de ani.Totul putea fi privit altfel daca aveam bani sa pot merge la spital, dar cum nu am, mai rezist cat pot dupa care o sa vorbesc  cu doctorul de familie sa mearga cu mine undeva la un spital la Iasi sa vedem ce va fi.Dar asta nu se poate intampla decat peste vreo trei saptamani cand iau \\salarul \\ si cei cativa bani care imi raman sa i am pentru transport , pentru doctori nu am nimic ,fapt pentru care sunt in bataia vantului. Dar rezist eu timpul necesar? Cine stie cat trebuie sa astept in momentul cand va trebui sa fac programare la spital- asa e acum -Da, sunt disperat, astept un semn \\ divin \\ care sa mi intoarca putin speranta. Ce voi face oare? Ce voi ajunge? Ma gasesc in cel mai greu moment al vietii mele din toate punctele de vedere, al sanatatii, al banilor si al previziunilor in viitor care se anunta sumbru . nu stiu ce voi face cum ma voi descurca pentru ca banii , multe luni de acum se duc la dracu la banca de unde i am imprumutat cu gand sa merg la spital, numai ca incet \\ incurajat de doctor, o mare prostie \\ am tot cheltuit, pe una pe alta iar acum nu am nimic, nici curentul electric nu l am platit.De acum probabil nu voi mai putea dormi noaptea, din toate motivele posibile ,durerea la mana mai ales va deveni de la zi la noapte  simfonia neputintei si inconstientei mele.Strigatul meu din noapte, din pacate nu va fi auzit de nimeni, ceea ce va face ca viitorul sa fie sumbru pentru mine.Am zis.

duminică, 16 septembrie 2018

cum!

In dimineata asta m am trezit , trezit fiind, de niste simptome pe la mana cum nu am mai avut decat acum multi ani.Dureri, sageti si imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Deocamdata nu pot decat sa ma gandesc cum as putea ajunge la un spital si ce voi face acolo, ce va fi.Cu toate astea am facut o gramada de treaba, dimineata asa e, insa ma gandesc ce voi face daca mi se intampla vreo nenorocire, cum o sa ma descurc?

sâmbătă, 15 septembrie 2018

vartej.

Incet vine anotimpul ce va prefigura iarna. Acum anotimpurile nu le mai poti defini dincolo de iarna si vara.In alte vremuri era o efervescenta in a fi pregatit pentru iarna. Acum dincolo de lemne nu imi pasa de nimic, fiind in situatia de a nu mai fi interesat decat de ce voi face cand trebuie sa merg la spital in conditiile in care bani nu mai am deloc.In sinea mea am tot sperat eu la cate ceva bun dar ma rotesc in acelasi vartej distrugator.

miercuri, 5 septembrie 2018

Afara cu blestemul.

Un lucru care si pentru mine devine credibil este faptul ca sunt sub incidenta unui blestem nenorocit , devenit activ din momentul petrecut acum sapte ani si jumate cand am inceput o relatie . De atunci toate au mers pe dos, am avut mai multe tentative de a iesi din cercul asta nefast dar in inconstienta mea nu am fost destul de decis.De atunci parca sunt altul, parca sunt toata ziua drogat si uite unde am ajuns.Ei bine, chiar daca e prea tarziu , i am pus capat si de acum Dumnezeu cu mila probabil si in functie de cum imi respect eu ceea ce aproape are sensul unui juramant.

Am zis

Mai voiam sa precizez un lucru. Am terminat cu orice tip de relatie. Am zis. CE  DUMNEZEU ESTE CU VIATA MEA?

dimineti..

In fiecae dimineata ma simt un pic mai rau decat in dimineata precedenta.In mare asa, eu imi vad de programul meu deoarece am multe de facut in fiecare zi , ingrozindu ma la gandul , ce voi face cand nu voi mai putea sa ma gospodaresc singur.Durerea la mana este cumva de la zi la zi parca mai insistenta, chiar daca nu de intensitate.Realizez cat de idiot am putut fi cheltuind eu banii pregatiti pentru spital , luand de buna vorbele doctorului de familie si speranta mea. Acum probabil o sa ma duc la un spital cu foarte putini bani  , ce va fi voi vedea atunci. Daca o sa mi ceara bani doctorii  o dau de dracu, ca si cum nu as fi dat deja ..

marți, 4 septembrie 2018

vremuri grele

Vin vremuri grele, nu am bani de spital, rata mare la banca , o gramada de lucruri ce trebuiesc facute si intretinute care necesita banii pe care nu ii am nici acum nici in urmatorul an. Singura problema adevarata este mana care prin simptomele dezvoltate ma ingrozeste pentru ca sunt fara posibilitate de reactie.Cred ca de acum va incepe cea mai groaznica perioada din viata mea , ce nenorociri imi va mai aduce , nu am curaj sa pronunt cuvantul.Se poate evita? In mod cert nu, cum voi trece peste nu stiu. Porcaria asta care ma obliga de un an de zile sa scriu numai despre necazuri ,despre cum nu ar fi trebuit sa traiesc si fel de fel de alte chestii rele, dureri, necazuri si orice fara un strop de bucurie de multumire, poate doar speranta care se topeste zilnic precum inghetata

bani

Parca nu imi vine sa cred ca am ajuns in situatia asta care ma poate nenoroci. Este foarte clar ca trebuia sa fi mers la un spital insa iar m am lasat influentat de \ doctorul de familie\ care a indrugat verzi si uscate din care spunea el nu trebuie sa merg la spital. In consecinta, am cumparat niste tratamente care nu au nici un efect, am facut curatenie si cu una cu alta am terminat banii. De acum trebuie sa i dau inapoi fara sa fi facut nimic din ceea ce mi propusesem initial, de ceea ce era chiar o mare urgenta. Sa dea dracu si in doctorul asta Costas , era cumva nepasator in privinta subiectului , neantelegand cand ii spuneam ca lucrurile sunt complicate.In fiecare zi apar noi simptome, se apropie situatia de cea de dinainte de operatie. Acum problema este mai complicata deoarece nu mai poate fi vorba de o interventie precum acum 28 de ani.Boala s a invechit , artera este plina de depuneri intarite , sangela cred ca abia daca mai are un firicel pe unde sa treaca, de asta si simptomele de la mana.Am incercat si cu medicamente si cu usturoi din care mananc o gramada zilnic, ardei iuti si acum seminte de in. Insa totul este degeaba, boala merge implacabil inainte iar eu nu stiu ce sa fac. Da Doamne un semn bun si pentru mine! Sub forma unor bani! Sau sa faca dracii ceva!

luni, 3 septembrie 2018

asta e

De acum vin vremuri grele. Banii i am terminat boala evolueaza, sunt terminat.