sâmbătă, 22 august 2020

un ciclu de unsprezece anii....final.

 Am ajuns la concluzia ca ceea ce eu nu am putut sa fac vizavi de o anumita persoana , m a ajutat aceasta pentru a ma simti eliberat de orice obligatie, indiferent de natura ei. Asta pentru ca de un timp , nu prea mai vrea sa vina la mine, din motivele ei, e problema ei, insa nici eu nu mai sunt dispus sa fac in continuare pe omul cel bun. Din punctul realist de vedere , am gresit in toata aceasta perioada , asa cum pot foarte bine sa spun ca am obtinut ce am vrut chiar daca a fost foarte scump.Nu este nici o suparare, din propria mea initiativa mi ar fi fost mai greu , asa ca indiferent ce va fi in viitor ea stie ceea ce i am spus mai demult , si anume ca de acum nimic nu va mai fi pe gratis.In doua luni as putea intra in normalitate, toata rezerva este cu problema medicala de la mana care se acutizeaza.De fapt, viata si itele acesteia te obliga sa te mai schimbi , chiar daca cum spuneam trebuia sa fac asta macar acum un an. Sa fie.

Doar Dumnezeu.

 Din nou vechea mea problema de sanatate ma ajunge din urma , mana incepe sa aiba simptome de durere . Era de asteptat , sunt patru luni de cand nu mai iau trombostop pentru circulatia de la mana.Acum , situatia este cu atat mai grava din doua motive. In primul rand acum nu poti merge la spital niciunde in tara, totul este pe tratarea bolnavilor de covid, ceea ce te pune intr o situatie de o mare gravitate si de mare pericol pentru mine.Apoi , e vorba de bani, cred ca vreau nu vreau , trebuie sa imprumut din nou cu dobanda asta astronomica de suta la suta .Este situatia de pana acum , din problema in problema , si incep din nou sa fiu in mare pericol cu problema de la mana , am depasit treizeci de ani de la operatie .In ultimii ani , patru , cinci, am plutit continu pe acest pericol si pentru al evita am mancat mult usturoi iar in acelasi timp am luat si trombostop . Asta a facut bine oarecum la mana dar mi a facut rau la stomac . Cum o incerc , cum o dau , ies continu la iveala probleme care de fapt le am avut tot timpul dar era posibilitatea unor rezolvari. Sunt din intr un mare necaz de sanatate , nu vad in situatia de fata cum vor decurge lucrurile si ce necaz imi rezerva viitorul apropiat. Doar Dumnezeu.

miercuri, 19 august 2020

oameni si oameni

 In fiecare zi , viata iti ofera surprize si de cele mai multe ori neplacute.Cand te certi cu cineva pe care nu l stiai capabil de manifestari verbale urate , tocmai pentru ca a gresit in a si face treaba, te intrebi cum pot oamenii sa se schimbe intr o fractiune de secunda din om in animal.    Nebanuita este firea omului si de nemasurat veninul cu care unii traiesc dar pe care il tin ascuns , dandu se in vileag cand le arati slabiciunle si incompetenta. Cred ca pisoiul care toarce cel mai calm in aparenta , te zgaraie cand nu te astepti.La astia trbui sa le dai peste bot .Lucrul de care imi pare cel mai rau in viata asta , este ca nu am putut , atunci cand a fost cazul, sa le dau lectia care o merita acestor  oameni de paie, din toate privintele.Singura lor calitate este ca merg pe picioare iar eu nu pot. Trecand peste subiectul asta , revin la adevaratele mele probleme , unde cea mai importanta redevine cea mai veche problema.Asta fiind, problemele mele de la mana , care acum cu problemele pe care le mai am la stomac , imi face imposibil sa iau medicamentul pentru circulatie , ce a fost prezent continu in ultimii treizeci de ani.Este posibil ca unul sa faca rau la stomac si astfel a trebuit sa renunt la el. In consecinta , de la zi la zi simptomele de la mana sunt tot mai acute si in conditiile actuale cand toate spitalele sunt axate pe acest virus Covid 19, va fi greu daca nu imposibil sa pot ajunge la un spital important din tara.Trebuie sa urmez tot mai des indemnul dr. Costas , care uneori imi spune sa ma mai uit prin buletin.Ei bine , acesta spune,, buletinul ,,ca am saizeci si trei de ani , o varsta care cand o pronunt imi produce frisoane , tocmai pentru ca e destul de inaintata si bineinteles odata cu ea vin multe alte probleme de sanatate care pana acum nu se vedeau nici macar la orizont.Mai mult de atat , eu imi mai fac planuri, ca voi face una sau alta in viitor dar niciodata nu am luat in considerare varsta mea. De fapt, Dumnezeu si viata.

marți, 18 august 2020

viata este tot complicata

 Timpul trece fara mari dorinte sau realizari, totul este in aceeasi nota , aceleasi probleme de sanatate care se tin scai si in legatura cu care Dr. Costas spune ca e firesc , anii sunt ani , iar bolile apar, fiindca cum spunea tot dansul sa ma mai uit in buletin.