sâmbătă, 31 mai 2014

doctor...

Am un doctor de familie de care nu mai sunt deloc convins ca le are cu medicina. La starea mea actuala el asociaza alte afectiuni cand eu am simptomele care le am.Trebuie sa merg sa fac raza la plamani chestia e cand voi reusi asta sau mai bine zis cand voi gasi bani atat pentru drum cat si pentru faptul ca ceva imi spune ca dupa raza doctorii ma trimit la spital. ce voi face?....ca bani nu se intrevede nici o posibilitate sa gasesc. Doamne ajuta!

vineri, 30 mai 2014

da

Cred ca am ramas singur... ce o sa fac?

ce am fost si ce am ajuns...

Dintotdeauna la o scara rezonabila m-am considerat o persoana in regula din toate punctele de vedere mai ales referitor la partea materiala. Reuseam sa am un echilibru intre venituri si cheltuieli ceea ce imi permitea sa imi tin sanatatea sub control. Astea au fost valabile pana acum doi ani cand am inceput sa cheltui banii fara sa ma gandesc la nimic altceva decat la femeia care a provocat distrugerea mea. Acum parca nu imi vine sa cred ca am putut fi asa de idiot iresponsabil .In mod normal nu poti acuza pe nimeni de nimic , ma acuz pe mine si ma rog la dumnezeu--treaba e ca doar asta mi-a mai ramas--Ieri i-am dat un telefon lui cristi si i-am spus ceva de necazurile mele urmand sa vina pe la mine sa vorbim. Nu stiu daca o sa vina ,stie ca as vrea niste bani de la el in conditiile in care mai am o datorie la el. Doamne despre ce vorbesc eu aici? Ce am ajuns? Niciodata nu am crezut ca ma pot imbolnavi de plamani asa de grav.!

joi, 29 mai 2014

sperante afurisite

Ma gandesc cum se poate sa fi ajuns in situatia asta fara sa realizez in ultimii doi ani.In perioada asta am fost parca posedat de draci, nu vedeam decat o javra si nimic altceva.Ultimile doua zile mi-a fost chiar foarte bine si cum se intampla intotdeauna renasc sperantele si iti spui ca poate poate. Dar in dimineata asta sunt iarasi ametit de cap , mai tusesc uneori si evident starea aia neplacuta cand constientizezi boala si nu prea poti face nimic decat sa iei niste antibiotice. Daca starea asta a mea ar fi de cateva saptamani as zice dar este de vreo cinci luni, asa ca ce sa mai zic.Cred ca o sa am nevoie de un pistol sau de altceva, nu cred ca voi suporta sa ajung cum se preconizeaza.

marți, 27 mai 2014

cum sa fac?

Asa cum spuneam este cate o zi cand parca mi-e mai bine si in subconstient parca sper cate ceva. Dar a doua zi totul intra in aceeasi stare destul de nasoala unde factorul principal este starea de oarecare ameteala pe care o am si pe care nu o inteleg de atat timp.Astazi am inteles si cauzele situatiei acestea. In primul rand am tinut ca prostul tot timpul un fel de regim impus tocmai pentru a nu ma ingrasa. Apoi stau tot timpul in casa fac foc ca e vara ca e iarna iar in timp tot timpul imi era frig deci primul semn . In anii precedenti mai aveam grija sa ma vitaminizez din cand in cand, acum abia in ultimul timp am luat ceva viamine. Casa inchisa fara aerisie consistenta zilnica alta cauza, daca imi era frig  inchideam usa. .....Si revin , ca sa fac?

luni, 26 mai 2014

cu minte si...fara

Oricum as da sau as privi lucrurile , este evident ca din dorinta de a fi cu o femeie mai mult decat ar fi trebuit am acceptat compromisuri cu mine insumi pe care desi credeam ca le voi rezolva nu am reusit.Acum este la fel de neplacut sa constat ca se repeta atitudinile si sunt pus in fata unor situatii pe care ma lupt sa le scot ca obisnuinta in ultimii doi ani . Sa revin pe linia de plutire altfel nu stiu ce o sa se intample. Incepand de astazi voi lua atitudine in sensul ca relatia mea se incheie si imi iau mana de pe orice intentie de continuitate. Calculele imi ies foarte prost deoarece de cand am decis sa fac cont toate merg prost si de la luna la luna ma afund. Am mai fost in situatia asta dar atunci am luat bani din banca am rezolvat tot doar ca m-am afundat mai tare. Este clar ca daca pot sa fac ce imi propun imi trebuie trei luni sa intru pe linia de plutire, dar oare dispun de astea de timpul asta? Dincolo de toate astea ramane spectrul asta al unei afectiuni la plamani care in ciuda antibioticelor ce le tot iau nu vad semne de revenire. Ce este neplacut este ca uneori am cate o zi cand ma simt foarte bine si cred ca lucrurile se pot rezolva dar ma desumflu a doua zi cand apar aceleasi simptome. Si cel mai neplacut din toate este faptul ca ma vad in imposibilitatea de a merge la un spital sa fac niste controale deoarece nu am bani nici de masina dus si venit daramite pentru restul .Niciodata nu m-am gandit ca o sa ajung intr-o asemenea situatie. Sper sa ma ajute dumnezeu sa ies cu bine si nu in bucati........

duminică, 25 mai 2014

foarte rau

Ma simt foarte rau in sensul ca raceala pe care o credeam eu mai complicata a devenit o boala de plamani in toata regula. Tot iau antibiotice dar nu stiu cum se face ca nu au nici un efect, boala am impresia ca evolueaza in loc sa se vindece. Nu am tusit in viata mea ca in ultimile doua luni si am o ameteala care ma face sa ma gandesc la ce e mai rau. Retrospectiv este clar numai si numai vina mea. Cel putin in ultimul an m-am neglijat din toate punctele de vedere lasand spatiu acestei boli care nu stiu unde ma va duce. Uneori necazul vine frumos ambalat tocmai pentru a se putea strecura si lovi cand nici nu gandesti.Asa a venit si la mine , asa m-am lasat dus iar acum ma vad intr-o situatie in care nu am fost niciodata dar pe care am provocato mai mult sau mai putin constient. De multe ori in ultimii doi ani am fost hotarat sa ies din rahatul asta si sa imi vad de ale mele , insa nu a mers si luna de luna m-am afundat tot mai rau in datorii si ce e mai rau m-am imbolnavit cred de plamani deoarece de doua luni iau pastile si nu mai trece. Partea iarasi fara precedent este ca nu am bani sa merg sa fac undeva un control mai ca lumea. Platesc rate la banca dar bani nu am , daca ma uit in oglinda la mine cred ca imi vine sa vomit. Cum mama dracului am putut sa decad in halul asta in doi ani de zile ? Pe langa boala m-am facut si de ras cu anumite persoane deoarece nu am mai putut fi corect asa cum trebuia in sensul ca datoria trebuia platita la timp. Nici datorii nu am facut pana acum in ultimul an dar acum parca toate relele lumii astia sunt calare pe mine. Una peste alta dintr-un print ce eram in urma cu doi ani , am devenit un cersetor , un om bolnav grav si parca dintro data imi cade cerul in cap.Ma intreb ce a fost cu toate astea, greseli  , prostie sau un destin care trebuia isi urmeze cursul. Incep sa cred ca pentru asta a venit aici o piaza rea care m-a trecut pe celalalt drum al autodistrugerii. Totul este cu atat mai neplacut deoarece am crezut tot timpul ca pot rezolva orice dar nu am fost constient ca ma duc la vale iremediabil. Intrebarea este ce fac acum? Cum o scot la capat? Tot timpul am avut variante pentru orice situatie , puteam sa mai apelez la un prieten doi pe care ii mai aveam dar acum cand  m-am facut de ras si cu astia deoarece mi-au dat bani dar nu am reusit inca sa-i inapoiez sunt cum se spune la mila destinului.