miercuri, 31 martie 2021

tigari...

 Problema este ca din nou am dat gres in incercarea de a renunta la tigari. De regula cand imi propun asta , intervine ceva care ma scoate din program si inevitabil fumez.Acum dupa cate necazuri am , tigarile ar trebui sa fie undeva departe.Dincolo de asta , eu stau in casa , nu ies nicaieri avand doua refulari de natura psihologica as zice. Prima consta in cateva tigari pe zi , 5 sau 6, a doua este femeia aia care mai vine la mine , insa care ma costa destui bani. In contextul actual de pandemie , orice era candva normal acum a devenit anormal , adaugandu se frica care bantuie . Apropo de frica , uneori , cum a fost ieri de exemplu , pe moment stand cu o femeie , uiti de restrictii precum si la ce te expui.Abia dupa aia , iti revine mintea la cap si nu ti prea convine ce ai facut. In ultimii multi ani am trait continu intre doua pericole de sanatate .Prima a fost problema de la mana , dupa care s a adaugat problema de la stomac. Ambele sunt probleme serioase din punct de vedere medical doar ca problema de la stomac a aparut ca urmare a medicamentelor pentru circulatie la mana. Acum s a adaugat spectrul pandemiei care nu stii de unde te poate lovi. Ca persoana ce depind de altii--ii platesc-- cum sa vad eu lumea asta?

marți, 30 martie 2021

idiot , femeie...

 Cine ar crede ca am facut ceea ce astazi am facut. Ei bine , a fost ziua cand iar am stat cu acea femeie , parca am uitat iar de pericole boli si pandemie. Sunt la pamant dar imi trebuie femeia asta , chestie care dincolo de banii pe care trebuie sa i cheltui , ma si expun ca un idiot. La ce Dumnezeu imi mai trebuie la varsta mea ? Sunt acelasi idiot inconstient , dar sper ca macar din acest punct de vedere sa ma opresc.

luni, 29 martie 2021

necazuri.... covid...

Eu in continuare ma simt destul de rau , de anapoda. Acum am o ameteala de cap care dainuie cred ca de luni de zile.Gheorghe fratele meu are covid , trebuie sa stea acasa 14 zile sa faca tratament , care culmea costa o gramada de bani .Ce se intampla cu lumea asta ?  Cred ca niciodata nu s a confruntat lumea cu asa ceva. Parca ma gasesc intr un cosmar ce se repeta iar si iar , viata insasi pare prinsa intre niste paranteze otravitoare ce nu vor sa cedeze .Pe de alta parte lumea o ia razna tot mai mult , parca virusii din lumea asta au inceput sa le atace si mintile.Oare am ajuns la aceasta varsta si trebuie sa tremuri de acum in fiecare zi deoarece nu stii ce pune ghiara pe tine? 

duminică, 28 martie 2021

abis

 Vai de steaua mea .

Doamne Dumnezeu ajuta ne!!!

 Fratele meu se simte rau , are fel de fel de simptome ce corespund la covid. Va trebui sa cheme ambulanta , care va face test . In functie de asta se desfasoara restul. Doamne Dumnezeule ajuta ne!!! Eu cu ale mele , cu gramezile de boli nu ma poate ajuta nimeni , eu bani nu am , doar necazuri si disperare. Speranta e speranta. Cum ma mai rabda pamantul sau cum ii rabd eu pe ceilalti?

sa tina

 Cred totusi ca nu am respectat de cate ori am zis ca nu mai fumez. Cand am fumat cand am renuntat , insa nu am luat chiar in serios toata treaba . E greu ,  cappucino si tigara . Era un obicei prost prin care imi afectez sanatatea si banii , acum cand tigara chiar imi face mai mult rau decat imi facea la circulatia de la mana. Sa fie



sâmbătă, 27 martie 2021

care e directia?

 Incepe sa ma cuprinda o stare de disperare si frica, o nesiguranta din multele simptome care vin una dupa alta . Nu stiu cat mai pot rezista , incep sa ma intreb ce se va intampla cu mine intre atatea situatii critice , ce se intampla cu mine , ce sa mai fac , deoarece toate merg spre o linie peste care daca trec nu stiu ce se va intampla. Grele vremuri am ajuns , cu mari probleme medicale pe care nu vad nici o speranta in a le depasi. 

trei

 Eu ma gasesc in fata a trei amenintari mari de sanatate. Problemele la stomac, o problema foarte grea si nu stiu daca voi rezolva vreodata, problema de la mana , nu mai pot interveni cu nimic pentru circulatie deoarece afecteaza stomacul. Si bineinteles covidul , acest pericol teribil ce planeaza peste toti , fiecare cu norocul lui.Ce sa fac eu in acest context neprietenos , cand daca vrei sa ti faci un tratament pentru ceva constati ca te afecteaza in alta parte si chiar dur. Nici cu mancarea nu mai razbesc deoarece e greu sa gasesc ce sa mananc astfel incat sa nu afecteze stomacul sau circulatia la mana. Acum cred ca stomacul nu ma lasa deloc , vad si din ameteala asta care persista , la o scara mica dar suficient sa ma simt destul de prost. Una peste alta, unde ma gasesc?

miercuri, 24 martie 2021

greu

 Sunt cu aceeasi stare de ameteala si greata plus simptomele de la stomac. Nu stiu daca ar trebui sa vorbesc cu doctorul Costas , ma gandesc ca poate zice sa merg la control dar nu am bani. Apoi ce alte pastile ar mai fi , ca doar pastile de stomac iau de o gramada de timp. Diagnosticul de la stomac se numeste Hernie hiatala si e o forma mai complicata . Dincolo de asta aproape orice mananc nu prieste , nu mai stiu ce sa mananc , am incercat tot ce scrie in recomandarile doctorilor dar fara folos.Ma fandesc daca imi mai por reveni vreo data din chestia asta deoarece ultima varianta este sa te operezi . Nu stiu cum o sa mai rezist , starea asta e grea.

luni, 22 martie 2021

stomacul

Si cand e una cand e alta, acum stomacul s a acutizat din nou. Ce sa fac Doamne? 

Indian गरप sex, cartoon, teen

Indian गरप sex, cartoon, teen

neputinta si ura

 Incep sa simt ca parca am temperatura ,o ameteala care pare un pic durere de cap , parca dupa sase zile incep sa apara simptome de covid???? Doamne de fac eu? Oare asa trebuiau sa fie lucrurile?  Nu am blestemat pe nimeni niciodata , dar acum il blestem pe nenorocitul asta de Gigel Matei ,pentru ca daca e nenorocit si umbla fleaura fara sa i pese , trebuia sa stea dracului acasa la el , firar mama lui al dracului. Ce fac eu acum doamne? Mi am pregatit haine , daca trebuie sa vina salvarea , sunt inspaimantat de simptomele ce le am , cea mai tare manifesta o ameala si frisoane care te trimit cu gandul la temperatura. Oare cate imi mai da Dumnezeu sa indur? Cu ce am gresit eu asa tare de toate vin inr una peste mine? Apoi simt ca ma incearca o viitoare durere in gat , probabil pentru a fi panoplia completa.Asa ma mai sageata prin urechi , iar starea de semiameteala persista , doar ca situatia asta e veche de vreo doua saptamani sau mai mult. Nu ma simt slabit sau obosit , dar e probabil inceputul , dupa calcule asta e a sasea zi cand a fost ala la mine si i am citit o factura. Mai simt sageti prn stomac uneori , dar dureroase , pana acum cu tot tratamentul pentru stomac , nu am avut intepaturi de astea in stomac.Sunt disperat deoarece simt ca simptomele de acum urmeaza sa se acutizeze. Tot ce scriu eu aici nu e destinat sa citeasca cineva vreo data , este doar strigatul meu de neputinta , de frica , de ura pana la urma. Eu sunt un om bun dar fereasca Dumnezeu sa ajung sa urasc .      

,,amenintat ,,

 Din multiplele mele probleme de sanatate , cred ca acum principalul pericol il reprezinta covidul , prin persoanele ce vin la mine . Unul deja este la spital cu covid , in ultima perioada a fost pe la mine ,mai sunt trei persoane care mai vin la mine pentru diferite servicii.Incerc sa evit prezentele lor cat pot dar in fiecare zi am nevoie de ceva si astfel intru in contact cu ei.Si uite asa sunt ,, amenintat,, din toate partile . Prin multe situatii dificile am tot trecut , doar ca acum sunt mai multe deodata si nu stiu cum sa fac , ma simt fara nici un control, am ajuns la mila lui Dumnezeu.

vineri, 19 martie 2021

in aer

 Am greata , un pic de ameteala si unele simptome la stomac.Starea generala proasta .Ce va fi in continuare nu stiu, dar dupa cat de prost ma simt nimic de bun augur. De ceva timp simptomele de la stomac s au permanetizat si ma simt chiar rau ,ca la inceput.Proasta idee a fost vascul si ca de obicei fac numai prostii , dar le fac din disperare.Intr un cuvant ,rau .

joi, 18 martie 2021

covid?

 Gigel a fost dus la spital cu covid.  Problema este ca in fiecare seara venea la mine , iar acum nu stiu ce va fi cu mine. Niste simptome nebune am si eu , nu stiu ce va fi. La dracu de bou. 

greu foarte greu

 Nu ma simt deloc bine , am simptome de ameteala de slabiciune , prin stomac persista deasemeni unele sinptome. La toate astea se adauga simptomele de la mana . Din cauza problemelor la stomac nu pot face nici un tratament pentru mana.Orice as lua pentru circulatia la mana -pastile sau ceaiuri-imi afecteaza direct stomacul.Cel mai recent este ceai de vasc , foarte bun pentru mana , insa am luat doua saptamani , cate doua cani pe zi , dimineata si seara , si mi am starnit problema la stomac.Dealtfel scrie in prospect ca vascul nu trebuie folosit daca ai ulcer la stomac. Am crezut ca nu o sa fie probleme dar sunt. La mana mi a facut bine insa am intrerupt si am intensificat tratament la stomac.Greu, foarte greu , mai ales in contextul pandemiei.

luni, 15 martie 2021

ce sa mai fac?

 Afectiunile mele medicale revin parca din nou. Am facut o prostie cu ceai de vasc pentru circulatia la mana si fiind un anticoagulant , mi am paradit iar stomacul.Am simptomele vechi , am luat pastile dar tot rau. Ce sa fac?

miercuri, 3 martie 2021

idiot

 Am facut alta prostie. Am baut prea mult ceai de vasc si mi am starnit iar ulcerul la stomac. Vascul este anticoagulant , l am luat pentru circulatie la mana insa are acelasi efect precum trombostopul. Am cazut din lac in put , tratez una , nu am realizat ce pot pati , am baut si prea mult si acum mi a sangerat stomacul , sunt la pamant. Ce Dumnezeu se intampla cu mine?

marți, 2 martie 2021

...si stomacul

 Pentru problema de la mana , am inceput de vreo doua saptamani , am baut de doua ori pe zi cate  o cana de ceai de vasc. Acesta este vasodilatator si anticoagulant. Am banuit ca o sa mi faca rau , astfel ca simt anumite probleme la stomac.In situatia mea , este complicat deoarece aproape orice as lua pentru circulatia la mana imi face probleme la stomac.Pendulez intre aceste doua probleme care sunt foarte grave . In situatia de fata , nu se poate rezolva fiecare problema pe rand , deoarece remediile sunt incompatibile. De fapt nici problema stomacului nu poate fi rezolvata definitiv , va trebui sa iau tot timpul pastile. Am intrerupt de trei zile si relatia cu tigarile , cu toate ca sunt tentat continu sa caut o tigara. De acum sper sa nu se mai intample.