joi, 26 august 2021

tot in zona..

 A trecut o alta noapte de chin si suferinta la propriu.Nu stiu cat am reusit sa inchid ochii ,durerea si usturimea aproape insuportabila pe spate , ma faceau sa mi plang de mila , de ce zile trebuie sa traiesc, mai ales nopti.Efectiv nu stiu ce e cu mine , ce sunt ce fac ce ultime zbateri trebuie sa parcurg si ale cui draci de pacate trebuie sa duc tot mai greu .Acum dupa noaptea de cosmar-au fost si altele- durerea a mai incetat , sunt tahui de cap , parca fara orizont si imi pierd si ultima bruma de speranta. Initial imi proun sa mi vars tot oful , doar ca imediat starea adanc neplacuta in care ma aflu imi taie tot cheful de vorba.

marți, 24 august 2021

tot necazuri ...

 Ma simt in continuare destul de rau. Cu scaunul am inceput sa ies doar ca se pastreaza o anume durere in partea dreapta , mica ca intensitate dar cumva continua , zona zoster ma calareste in continuare , nici nu mai stiu ce si de unde ma ustura sau doare.Amandoua problemele mele sunt situate cam in aceeasi zona a corpului.Daca nu as avea o ameteala si un fel de greata parca as fi mai putin ingandurat ,ma simt rau , asta e concluzia. Incep sa ma intreb daca nu tot de la intestinul gros vine tot necazul..Adevarul este ca sunt ca intr un film de groaza din care nu vreau sa fac parte dar sunt impins inainte.Ma intreb iar si iar cum nu imi pierd mintile.

duminică, 22 august 2021

impact la dublu

 Ocupandu ma de problema colonului iritabil si incercand sa mananc si la specificatia doctorului , am mancat trei zile fara regim alimentar ,adica costita branza sarmale . Cumva am iesit oarecum cu scaunul doar ca mamcarea grasa , sarata ,nerecomandata in hipertensiune mi a mai dat o lovitura aratandu mi ce inseamna sa ai multe boli pe care gandindute la una , luand anumite decizii alimantare provoci raul in cealalta parte.Asa ca pe la 11, am simtit ca ma ia durerea de cap realizand ca de fapt mi a crescut tensiunea major.Adevarat , era 14 cu 7 si capul ma durea la greu ,asa ca am luat o pastila de tensiune intreaga.Colonul iritabil care vrea mancare multa si consistenta se opune tensiunii arteriale care vrea regim alimentar.Situatie grea care m a determinat sa trec din nou la regim si sa vedem cum decurg lucrurile in continuare cu intestinul iritabil . Am o gramad de simptome si aici , o durere care nu este intensa dar pare sa fi devenit continua ceea ce a facut ca noaptea trecuta sa nu pot dormi deloc, oricum am incercat nu mi a gasit locul intre durere si somn.. Acum meiul principal va fi paine goala iar si iar.Trec din nou la ciorbele fara gust de maine, cand va trebui sa fac.

vineri, 20 august 2021

greu

 Ei bine problema care era cea mai acuta , este de fapt alta, nu am crezut ca se va acutiza.De cateva zile nu mai ies  cu scaunul , chiar daca nu am mancat cine stie ce. Blocajul este din intestinul gros , am dureri , acum de asta nu am dormit si nu stiu ce voi face.O sa vina doctorul Costas sa mi faca o clisma , trebuie sa cumpar toate cele, dar nu sunt convins ca este folositoare la intestinul gros , nu am cunostiinte. Cumva intestin iritabil intr o forma acuta , situatie grea , nu prea stiu. Daca trebuie sa merg la spital , e complicat deoarece nu am bani suficienti . Asa ma prind pe mine vremurile astea , cu necazuri , fara bani si in continuare vai de steaua mea.Am dureri la intestin , sunt slabit deoarece cu necazurile mele de vreo saptamana nu am mancat cine stie ce , dar ma simt tot mai rau . Sa vine doctorul sa vedem ce va fi.Oare Dumnezeu m a parasit de tot?

miercuri, 18 august 2021

doborat , fara sperante.

 Cand spuneam ca a cazut cerul pe mine ,poate nu realizam cat este de adevarat.Ei bine pe langa toate bolile de pana acum a mai aparut una Zona Zoster , o eruptie pe piele , cumva variola.Acum am eruptie cutanata pe spate si in fata , ma sint rau , alte pastile . Nu stiu cat am sa mai pot lua pastile , deja sunt prea multe si ma simt foarte rau. Ma ustura pielea , noaptea dorm putin si greu , cum spuneam sunt lovit din toate partile. In ritmul asta nu stiu ce se va alege de mine ,deoarece simt ca nu mai rezist..Simt ca ma cuprinde disperarea , o sa mi pierd mintile, ce Dumnezeu se intampla cu mine. La fiecare cateva zile apare o noua boala .

duminică, 15 august 2021

nu e de bine

 Diagnosticul ar fi intestin iritabil. Mi a dat doctorul reteta , am luat doua pastile ,de nervi am fumat cinci tigari si am luat doua pastile ,a treia nu o iau .Ma simt destul de neplacut , de fapt ma simt rau , ma doare si capul si parca nuci nu mai urinez cum trebuie..Asta e povestea de acum , trag de mine , nici nu mai stiu din cate parti sunt lovit , parca tot mai multe boli vin calare pe mine , nu stiu ce se intampla dar nu e de bine.

sâmbătă, 14 august 2021

prins...tot mai strans


Ma doare ficatul , am chemat doctorul , dar cand reuseste sa vina deoarece are nustiu ce treaba.Ma simt foarte rau , burta se vrde ca e umflata , sunt ametit , o stare generala foarte proasta.De parca nu imi ajungeau necazurile cu bolile ce le am deja , a mai aparut una , asa apar ela una mai grea ca cealalta .Nu stiu cat mai pot rezista in ritmul asta nefast , e clar ca Dumnezeu are ceva cu mine.Intr un cuvant ma simt foarte rau , astept doctorul , nu stiu ce o sa fac.

vineri, 13 august 2021

probleme la ficat, doamne!

 Ei bine n noapteacare a trecut nu am dormit mai deloc din cauza durerii de ficat. Da , acum am o noua belea , datorata medicamentelor zic eu , mai ales ca iau de peste un an medicamente pentru stomac , iar pe langa celelalte acum o luna jumate am cumparat ginco biloba si am luat zilnic doua pastile.Cum fac , cum nu fac , ma lipesc de alta boala , si asta cumva determinata de tratamrntele mele , unele idioate.Am o durere continua de ficat , de ieri la amiaza , si nu mi a mai trecut deloc.Am luat lamai , ceai de galbenele , dar numic nu pare sa conteze.Din nou mi am schimbat oarecum meniul , acum chiar ca nu am ce manca . Ardeii pe care i am facut ieri si am mancat o sa i arunc deoarece poate carnea pe care am puso , piept de pui , fiert de vreo trei zile si statea in frigider , doar ca era fiert doar pe jumatate , poate s a stricat , nu mai stiu.Acum nu stiu ce o sa fac , la doctor nu am dat telefon , ramane pe maine , sa vad cum ma voi simti pana atunci si sa mi dea reteta, alte pastile , doamne doamne.

joi, 12 august 2021

stomac


 Astazi m a durut stomacul . Cred ca s a intamplat dupa ce am macat dimineata un catel de usturoi.Mie mi a facut mult rau si nu stiu cum dracu uneori mai bag in gura otrava asta.Este deja ora cinci si chiar daca am luat doua pastile tot am niste simptome. la stomac. Stric intr o clipita lucru de luni de zile , aproape ca nu ma mai gandeam la stomac chiar daca luam o pastila pe zi.In biserica masi de treaba.

miercuri, 11 august 2021

cumva....fara speranta

Atunci cand simt pericole sau situatii critice care se apropie de mine , nu am cui sa spun , asa ca imi spun mie . De vrea doua zile am din nou simptome la mana , simptome pe care le scapasem din atentie de cateva luni bune.Aceste simptome se manifesta ca durere la degete si mana dreapta , mana tot mai obosita , fac tot mai greu efort cu ea . La mine mana conteaza atat la treaba zilnica precum si la deplasat , mergand ca mersul piticului , ducand piciorul drept cu mana , de fapt merg mai mult ,, cu mainile,, Ei bine , aparitia acestor simptome , puse langa celelalte , imi dau din nou frisoane . Cu bolile pe care le am , tratarea unei probleme la mana devine imposibila , daca nu cumva tromboza de la mana s a acutizat in asa hal ca medical vorbind nu prea se mai poate face mare lucru. Sunt constient ca la un moment dat voi avea nevoie de multi bani pentru a merge la spitale. In sensul asta ma rog la Dumnezeu , ca sa mi puna si 

mie numerele la biletele de lotto pe care le joc in fiecare saptamana.Pana acum , nici macar un numar nu mi a iesit , cu atat mai mult cu cau am nevoie de sase sau sapte....E greu , ma gandesc tot mai des la planul lui Dumnezeu privind nasterea mea pe pamantul asta. Cum a mers viata mii de ani fara mine , cred ca putea merge in continuare fara sa asist eu din postura de ,,blestemat,, ,,insemnat,, sau dracu mai stie cum , fara sa mi dea si mie Dumnezeu o sansa de emancipare , chiar daca am ajuns batran de cand o astept . Pana la urma sa faca ce vrea , nu mai pot schimba nimic.